Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

29 sie 2008, 10:36

czesc dziewczyny :-)
no niezle sie rozpislyscie! ja nie czesto wpadam bo zamieszania teraz co niemiara.
a wczoraj byly moje imieniny i wszyscy o nich zapomnieli. nawet moj narzeczony. z jego powodu jest mi najbardziej przykro,no ale jest nowy dzien i wszystko mija.mowi sie trudno.to nie jest najwazniejsze.
u mnie zaczelo sie juz kompletowanie gosci i znow jezdzenie od rodzinki do rodzinki. Liczylismy ze bedzie na moim weselu okolo 200 gosci a ja wszystko teraz podliczylismy to sie okazalo ze bedzie 130 :ico_placzek: tego to sie nie spodziewalam. sale mamy duza no i troche sie martwie ze bedzie wiac pustka.
poza tym to brzuszek mi skoczyl i rosnie teraz jak na drozdzach a kopania dzidzi wogole jheszcze nie czuje.
rozmawialam wczoraj z taka kolezanka ktora jest w 5 miesiacu i opowiadala mi ze ona sie dowiedziala ze jest w ciazy dopiero pod koniec 4 miesiaca.ponoc nic nie wyczula.okresy dostawala normalnie i nic nie przytyla.dopiero nie dostala ostatniego okresu i poszla do gina a on stwierdzil ze ciaza no i martwi sie teraz dziewczyna bo przez ten caly okres niewiedzy drinkowala i imprezowala i to rowno i palila paczke dziennie :ico_szoking: . ciekawe jak to sie bedzie miec do zdrowia dzidzi tak sie zastanawiam.
wow ale sie rozpisalam! to juz koncze ale jeszcze dzis was odwiedze po poludniu :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 11:46

Hej dziewczyny
ja zaraz jadę do gina :509: :509: :509: :509:

jedwabna, :ico_sorki: kurcze nie wiem jak masz na imię miże ja była pamiętała
ja jestem Marlena

a to spóźnione ale szczere
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
[glow=indigo][shadow=yellow]wszystkiego najlepszego z okazji imienin, a przede wszystkim spokojnych kolejnych miesięcy i szybkiego bezbolesnego zrowiązania[/shadow][/glow]

Beatris60 :ico_szoking: to nieźle z Ola przytyłaś, a mówią, że w dugiej ciąży się więcej tyje
a tu proszę u ciebie na odwrót, laska z ciebie teraz :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

29 sie 2008, 14:18

ja zaraz jadę do gina
manenka, to daj znac jak tam twoja kruszynka a moze i foteczkę nową dostaniesz
strasznie jestem ciekawa jaka jest kruszynka bo moja powinna byc podobna bo my podobnie jestesmy :ico_ciezarowka:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

29 sie 2008, 14:44

jedwabna wszystkiego najlepszego!!!! udanego wesela, spokojnych dalszych m-cy :ico_ciezarowka: i łatwego porodu. a jak masz na imię? ja jestem Asia :-D

co do tycia. z olą pierwsze 3 m-ce wymiotowałam i bardzo schudłam, więc jak mdłości minęły to rzuciłam się na jedzenie żeby dostarczyć czego trzeba organizmowi. potem rozepchał się żołądek i łatwo poszło. teraz troche inaczej to wygląda, nie wymiotowałam, jem sporo ale raczej częściej a mniejsze porcje, jak chce mi sie słodkiego to jem czekoladke czy dwie a nie paczke jak wtedy...ale jeszcze najb. tyjące m-ce przede mną i mam szanse pobić te 20 kg, zobaczymy :ico_haha_01:

manenka odezwij się po powrocie od ginka, czekamy!!!

Awatar użytkownika
jedwabna

29 sie 2008, 15:34

dziekuje bardzo dziewczyny za zyczenia :ico_sorki: :-D a mam na imie Patrycja :-)

manenka -- KONIECZNIE daj znac po wizycie!!!!!!!!!!!!!! no i oczywiscie ze czekamy na fotke od ginki :ico_brawa_01:

wiecie z tym tyciem to ponoc jest roznie rozniascie. moja mama miala przy pierwszej ciazy malenki brzuszek a w drugiej jej dopiero wywalilo, a taka znajoma pod koniec pierwszej ciazy miala 116 w pasie, wiec wydaje mi sie ze to kazdy ma indywidualnie.

Beatris60 lepiej zeby tak duzo nie tyc bo slyszalam ze pozniej trudniej zrzucic. kuzynka mojego narzeczonego przytyla 38 kg a po ciazy jak tylko wrocila do palenia to schudla w momencie, no ale to pewnie tez kazdy ma inaczej :-)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 17:35

witam
właśnie wróciłam od gina, jest super, dobrze mówi po angielsku a więc nie było problemu żeby się dogadać, parę narządów nauczyłam się po norwesku i łatwo poszło :ico_brawa_01:

co do dzidzi to jest idealne, ma książkowe wymiary, 12,5cm całość, a dzidzia ma ok 10cm
wszytsko miała dzidzia mierzone i wszystko jest idealne, ciśnienie, obwód głowy, długość nużek i tułowia wszystko perfekcyjne, serduszko bije, kręgosłup jest, 2 rączki i 2 nóżki
i na USG machało do nas aż mi łezka poszła
gin nie wie jeszcze co to jest za płeć, ale ja sie ciesze bo jest zdrowe i nie było widac siusiaczka, a więc sobie wkręcam, że ciężej jest zobaczyć czy to dziewczynka, bo u chłopca widac jajeczka a teraz ich nie było
:509: :509: :509: :509: :509:
ale sie rozpisałam
to ze szczęścia :-D

przedstawiam wam moje maleństwo

Obrazek

[ Dodano: 2008-08-29, 17:59 ]
Beatris60, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ty masz na imię Asia, a ja cały czas myślałam, ze Beata :ico_puknij:

jedwabna, Patrycja, tez tu masz taką zaprzyjaźnioną forumowiczkę Pati i też sie nazywa Patrycja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jakieś ciągotki mam do tych Patrycji :ico_haha_01:

Ragazza555, a ty jak masz na imie??
jak się czujesz??
jak tam w pracy??

[ Dodano: 2008-08-29, 18:30 ]
taka jestem szczęśliwa, ze zasypie was jeszcze zdjęciami mojego brzuszka dzisiejszego
http://Obrazek
http://Obrazek

Awatar użytkownika
jedwabna

29 sie 2008, 19:27

manenka no to suuuper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiedzialam ze dzidzi bedzie juz duze :-) super ze gin dobry i ze mowi po angielsku to chociaz sie mozna dogadac :ico_brawa_01: :-) i widze ze brzuszek tez ci juz rosnie powoli, ale dobrze ze tylko brzuszek bo ja to cala tyje. a wczoraj bylam z mamcia na zakupach i kupilam sobie nowe staniki juz 80 C a ja zawsze nosilam 75 B. normalnie w szoku jestem i te moje cycki wydaja mi sie strasznie teraz duze. wszyscy to zreszta zauwazyli :-) mogly by juz takie zostac hehe
gratuluje dobrych wiesci i ciesze sie razem z toba :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 19:32

jedwabna, ja tez nosze 75B, i mi tez rosna, ale nie aż tak jak tobie :ico_szoking: , mąż pewnie zadowolony :ico_brawa_01:
a jak nie miałam brzucha tak nie miałam, aż pewnego dnia budze się po weekendzie patrzę w lustro a tu :ico_ciezarowka: no jest brzuch
a o ogólnie to narazie przytłam 1,5kg
startuje z wagi 53kg
ciekawe ile podskoczy??

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

29 sie 2008, 21:59

manenka super że wszystko ok, to najważniejsze. płeć pozna się na tym połówkowym, w 22 tyg chyba sie robi. a Twoje maleństwo super :ico_brawa_01:

co do imienia to dużo osób myśli że Beatris to Beata, a to od...mojej ukochanej suni beti :-D jak wpisywałam nika to wszystko co mi do głowy z asią przychodziło było zajęte, więc zaczęłam z beti kombinować i wyszło :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 22:33

co do imienia to dużo osób myśli że Beatris to Beata, a to od...mojej ukochanej suni beti jak wpisywałam nika to wszystko co mi do głowy z asią przychodziło było zajęte, więc zaczęłam z beti kombinować i wyszło
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: dobre
od pieska, nie pomyślałabym :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
manenka super że wszystko ok, to najważniejsze.
Twoje maleństwo super
:588: dziękuję

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”