Marta Białoprądnicka to fajna okolica, i dojazd masz szybki do centrum tramwajem, co do tych pociagów to raczej nie są uciążliwe, Marka kuzynka tam mieszkała długo i nie nazekała, ona mieszkała zaraz przy samych torach. Ja niestety mieszkam nie z tej strony wisły i centrum i Janiolek z tego co wiem tez nie ale co tam będzie motywacja,żeby się ruszyć na miasto
Niedaleko jest bardzo fajny park z duzym nowym placem dla dzieci i całkiem blisko basen odkryty
wiem bo wychowałam się w tych okolicach i całkiem niedaleko mam swoje mieszkako które wynajmuje
Yvone No to fajnie,że macie taką działkę rekreacyjną, zawsze to lepiej niż w mieszkaniu
Wisinko Widze, że jak burza wkraczasz na rynek nieruchomości
zawowjujesz go jak nic. Trochę ci zazdorszcze tego wyjścia na pare godzin, i tego że szymciu zostaje z dziadkami. Dobrze,że nasze dzieci już sa na tyle duże że nie jest tak trudno je zostawić.
Kasia No bez pralki musi byc ci trudno. a co do spania w ciąży to ja pamiętam,ze spac mi się chciało bardzo czesto tak,że podziwiam że sobie tak dajesz rade, ja za pewne zamiast sprzątania wybralabym drzemke
Tosia tez sypia raz dziennie już od 2-3 miesięcy i cięzko cokolwiek zrobić, dobrze że choć mieszkanie małe to szybciej się sprząta- jedyny plus malego mieszkania!
A ja wczoraj byłam na Mama Mia i powiem wam,że film był boski, oczywiście jak ktoś lubi musicale a ja uwielbiam
Polecam gorąco, uśmiałam się coniemiara, piekna muzyka i zaskakujące sppiew Meryl Streep czy Brosnana, nie miaalm pojęcia ze są tacy utalentowani, hehe. A marek mnie wkurzył bo jak mu opisałam film to stwieridzł, że mogalm go bardziej namawiac to by chętnie sobie oglądnął, więc penwie pójde z ni jeszcze raz, ech faceci. Za to z koncertu się ucieszył więc choć tyle, a wieczorkiem idziemy sobie na kolacyjke