weekend minął szybko. malutka w przedszkolu a ja sie musze w końcu za tą pracę dyplomową wziąć bo dzień porodu przyjdzie a ja będę nie obroniona...
a brzuszek zaraz zobaczycie same

oto ja przed imprezką w sobotę:

sama jestem zdziwiona...i troszke się martwiętaki malutki a zwłaszcza, że to twoja 2 ciąża
jestem pod wrażeniem
imprezka się udała??
ja sie nie przejmuje tymi zabobonami zakupowymi tylko jak jestem na sklepie i coś ładnego przecenionego wypatrze to kupuje dla dzidzi potem kupic wszystko na raz to bedzie nie lada wydatek a tak postanowiłam ze co miesiac bede cos kupowacostatnio lazilam z kolezanka po miescie, no i trafilismy do takiego sklepu z przecena ciuszkow niemowlecych. normalnie nie moglam sie powstrzymac i musialam kupic cos. moj pierwszy zakup dla dzidzito spioszki i kaftanik. przecudne i przesliczne. chociaz ponoc nie powinnam jeszcze nic kupowac, to musialam. po prostu nie moglam sie oderwac od tych wszystkich slicznosci
słusznie , popieramja sie nie przejmuje tymi zabobonami zakupowymi tylko jak jestem na sklepie i coś ładnego przecenionego wypatrze to kupuje dla dzidzi potem kupic wszystko na raz to bedzie nie lada wydatek a tak postanowiłam ze co miesiac bede cos kupowac
szóstym m-cu byłam gruba jak beka, nie było widać brzuszka tylko grubą rękę, 3 brody, wielkie biodra i uda takie że rajstopy ciężko mi wciągnąć było w rozmiarze...L
w takim razie trzymam kciuki, ja też się boję naturalnego porodu, ale tu w Norwegii nie wiem co musi się stać, żeby zrobili ccja jadę zaraz do ortopedy, potrzebna mi opinia czy mogę mieć poród naturalny...chce już cc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość