Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

08 wrz 2008, 10:05

hej
weekend minął szybko. malutka w przedszkolu a ja sie musze w końcu za tą pracę dyplomową wziąć bo dzień porodu przyjdzie a ja będę nie obroniona...
a brzuszek zaraz zobaczycie same :-D
oto ja przed imprezką w sobotę:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 12:05

cześć dziewczyny
u nas dziś kiepska pogoda, chyba zbliża się jesień, mam nadzieję, że będzie ładna
a ja muszę zaraz stertę ubrań poprasować

Beatris60, wow :ico_szoking: ależ jesteś odpicowana, super wyglądasz :ico_brawa_01:
brzuszek masz śliczny :ico_brawa_01: taki malutki a zwłaszcza, że to twoja 2 ciąża
jestem pod wrażeniem
imprezka się udała??

jedwabnakoniecznie powiedz jak tam po przymiarce

Beatris60

08 wrz 2008, 12:22

taki malutki a zwłaszcza, że to twoja 2 ciąża
jestem pod wrażeniem
imprezka się udała??
sama jestem zdziwiona...i troszke się martwię :ico_wstydzioch: bo z olą to zupełnie inaczej wyglądało...w piątym , szóstym m-cu byłam gruba jak beka, nie było widać brzuszka tylko grubą rękę, 3 brody, wielkie biodra i uda takie że rajstopy ciężko mi wciągnąć było w rozmiarze...L :ico_olaboga: co do imprezki było b fajnie, pogadałam, pośmiałam się, pojadłam pysności :-)

też mnie sterta prasowania czeka, ale najpierw obiadek wstawie

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

08 wrz 2008, 14:02

ostatnio lazilam z kolezanka po miescie, no i trafilismy do takiego sklepu z przecena ciuszkow niemowlecych. normalnie nie moglam sie powstrzymac i musialam kupic cos. moj pierwszy zakup dla dzidzi :-D to spioszki i kaftanik. przecudne i przesliczne. chociaz ponoc nie powinnam jeszcze nic kupowac, to musialam. po prostu nie moglam sie oderwac od tych wszystkich slicznosci :-D
ja sie nie przejmuje tymi zabobonami zakupowymi tylko jak jestem na sklepie i coś ładnego przecenionego wypatrze to kupuje dla dzidzi potem kupic wszystko na raz to bedzie nie lada wydatek a tak postanowiłam ze co miesiac bede cos kupowac

Beatris60

08 wrz 2008, 14:10

co do zakupów, z olą kupowałam jak tylko poznałam płec. teraz też tak planuję, 2 października mam usg i pewno już 3 bedziemy z mamą na zakupkach :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 14:22

ja sie nie przejmuje tymi zabobonami zakupowymi tylko jak jestem na sklepie i coś ładnego przecenionego wypatrze to kupuje dla dzidzi potem kupic wszystko na raz to bedzie nie lada wydatek a tak postanowiłam ze co miesiac bede cos kupowac
słusznie , popieram
szóstym m-cu byłam gruba jak beka, nie było widać brzuszka tylko grubą rękę, 3 brody, wielkie biodra i uda takie że rajstopy ciężko mi wciągnąć było w rozmiarze...L
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: właśnie to sobie wyobraziłam, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: aż mnie śmiech ogarnął
a ja już skończyłam prasowanie uff

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

08 wrz 2008, 17:29

czesc dziewczyny :ico_papa:
ja juz po przymiarce sukni i dopiero co wpadlam do domu po buszowaniu calodziennym po sklepach. alez jestem wymeczona! fiu fiu :ico_olaboga: suknia okazala sie idealna. nic nie trzeba zmieniac ani poprawiac. wszystko pasuje swietnie. i nawet brzuszka wogole nie widac. alez sie z tego ciesze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dobieralam juz dodatki wszystkie. za bolerko,rekawiczki,welon, diadem, kolczyki i lancuszek zaplacilam 700 zl :ico_olaboga: alez te sluby sa drogie. normalnie szok! no i jeszcze mam problem z sukienka na poprawiny. bo okazuje sie ze rozm 38 jest juz troche za maly w pasie. obciska mi za bardzo brzuszek a rozm 40 za szeroki. no i teraz nie wiem juz sama jaki kupic. jutro ide tez z mama na miasto to moze cos znajdziemy. a tmczasem to chyba sie zdrzemne...
buziaczki :ico_ciezarowka: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 18:50

jedwabna, to super, ze sukienka idealna, a co najważniejsze nie widać brzuszka :ico_brawa_01: , ale niestety dodatki są drogie :ico_olaboga: i nic na to nie poradzisz :ico_noniewiem:
a sukienkę na poprawiny nie możesz kupić i ci ją jakaś krawcowa przerobiła by?? albo jakby nie dało rady to może by ci jakąś fajną uszyła

Beatris60

09 wrz 2008, 09:20

hej
jedwabna zapytaj w sklepie czy nie przerobią tej większej, nie ma co się ściskać. tym bardziej że za 3 tyg to jeszcze możesz troszkę nabrać ciałka, każdy tydzień u nas to jednak zwiększenie masy i obwodu hihi i dobrze bo znaczy że nasze skarbki rosną :ico_brawa_01:

ja jadę zaraz do ortopedy, potrzebna mi opinia czy mogę mieć poród naturalny...chce już cc, nie chce tak jak z olą czekać 2 tyg, męczyć się cały dzień a potem na stole i tak wylądować :ico_noniewiem: trzymajcie kciuki :ico_sorki:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 13:21

cześć dziewczyny
u mnie jak na razie nudy :ico_noniewiem: , nie ma co robić :ico_noniewiem: ,gdzieś za godzinkę wezmę się z siostra za obiad, a poza tym nic nowego u mnie
ja jadę zaraz do ortopedy, potrzebna mi opinia czy mogę mieć poród naturalny...chce już cc
w takim razie trzymam kciuki, ja też się boję naturalnego porodu, ale tu w Norwegii nie wiem co musi się stać, żeby zrobili cc
mam jeszcze jedno pytanko do ciebie z czego piszesz pracę i na jaki temat??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”