Witajcie:)
Martunia nie nadążam za tobą jaki Wrocław? no to bedzie nas wiecej do spotkania na zakupach obuwia zimowego
Mój Kacper to dopiero ciekawy przypadek dla Super Niani miała by roboty z tym jego spaniem
Preudenc ty to dopiero masz luzacko z kolega na obiad moj bylby zazdrosny ze hej...
A ja dzisiaj znowu szfędałam sie z kolezanka i bylam na piwku... Głowa jak codzien mnie boli a to pewnie przez niewyspanie bo moj syn o 23 byl juz taki wyspany ze do 2 w nocy rozrabial ... no i odwalił dzisiaj niezly nr. wyszlam na fajeczke jak ogladal Szreka wracam a dziecka nie ma w pokoju biegam szukam wpadam do kuchni a z szafki poz zlewem wylatuje puszka schowal sie calu do szfki i buszowal w śmieciach
Co do horrorów to Egzorcyzmy mnie rozwalily obudzilam sie jednej nocy o 3 i bylam ugotowana... tez takich filmow juz nie ogladam a zwlaszcza jak jestem sama
[ Dodano: 2008-09-11, 20:37 ]
kto nie ogladal to 3 jest godzina szatana odwrotnoscia 15 godz. ukrzyżowania Chrystusa i o tej wspomnianej 3 w tym filmie sie działo polecam jak ktos sie nie boi bo czasm sie zastanawiam ile w tym bylo faktu bo to podobno na faktach... ale sie nakrecam na nac co?