moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 wrz 2008, 11:34

Dziewczyny cos w tym jest, ja tez dzisiaj spać nie mogłam. Martynka tez się obudziła cos koło 2 w nocy i nie ogła zasnąć. Coś sie jej sniło, bo mówiła że Pana boli... W końcu ją wziełam do siebie i tak spałysmy do rana do 7:40 :

Sandrusia pisz pisz :) super że tak ci się układa. Ja jak w końcu zrealizuje swoje marzenia to pewnie tak samo będą was tutaj "zanudzać" Ja tez czasami urządzam w myslach nasz dom heheh a przeciez nawet działki nie mamy :ico_placzek:

Jestem ciekawe dzisiejszego spotkania Martynki z Dominisią hehe mam nadzieję że mój łobuz nie da popalić :-D

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 wrz 2008, 12:19

ja mam to samo... właśnie sobie przeglądam gazety z wnętrzami domów :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: tak bardzo bym chciała już mieć swój kącik :ico_noniewiem:
troche żałuje że wróciliśmy do rodziców... ehhhh .....

moni ja to się boje że moja się wystraszy huku jaki będzie w tym kuleczkowie i że będzie mi cały czas siedzieć na kolanach :ico_haha_01:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 wrz 2008, 17:36

Wszystko co fajne szybko się kończy, godzinka szybko zleciała. Oczywiście pannice nie chciały wyjść :-D jednak lizak zadziałał.
Następnym razem to idziemy na kawę, żeby sie nagadać bo dzisiaj to sprawdzałyśmy swoje zdolności w pełzaniu tzn ja hehe bo Marti uciekala na tor przeszkód :P
Marti sprostała zadaniu :) była grzeczna.Teraz opowiada że ma nową koleżankę Dominisie.
Kurcze ja pamietam takie małe dwa szkarbki a dzisiaj... jak ten czas ucieka...

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 wrz 2008, 18:57

moni a moje dziecko dość że już padło z przemęczenia (a nie ma jeszcze godz 19 :ico_szoking: ) to na dodatek po przyjechaniu do domu przez 20minut stała pod drzwiami, pokazywała i pukała do drzwi i mówiła "tu Ija, tu gol.. mama tu!" i tak w kółko :-D bardzo chciała jechać spowrotem do piłeczek i do Iji :-D hah
no właśnie... na Martynke ona mówi "Ija" :-D ale to ją pytaj czemu :ico_haha_01:

a zaraz wkleje jakąś jedną fotke żeby udowodnić że spotkanie się odbyło ;-)

[ Dodano: 2008-09-27, 19:25 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-09-27, 19:48 ]
aaa no i z lewej Dominika a z prawej Martynka (ale ją to pewnie poznajecie bez problemu ;-) )

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

27 wrz 2008, 19:59

[quote="moni26"]Ja tez czasami urządzam w myslach nasz dom heheh [quote]
jej jak dobrze ze to napisalas ja myslalam ze tylko ja mam takie jazdy heh :-D
dziewczyny napewno i wasze marzenia sie spelnia zycze wam tego z calego serucha :-)
a u mnie to jeszcze narazie jest wiecej strachu niz radosci czy wszystko dobrze pojdzie wlasnie czekamy na wycene z banku jak to juz bedzie za nami powinno byc ok ale strasznie sie boje :ico_olaboga: wrrr pozatym to nie jest jeszcze napewno nasz ostatni dom starosc chemy w polsce spedzic :-D myslimy pomieszkac kilka lat w tym domku sprzedac i albo kupic inny tu albo moze w pl zobaczymy jak to bedzie ale zawsze swoje to swoje :ico_oczko: zmykam bo mam roboty duzo wrr pakowanie sprzatanie i takie tam no ty myk :ico_oczko:

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 wrz 2008, 11:17

witam z rana i życze miłego dnia!

dziś mam powera do sprzątania :ico_szoking: w niedziele... ale trzeba to wykorzystać i ide kończyć sprzątać łazienke :-D a wieczorem w czyściutkiej świeżej wannie wezme dłuuuugą kąpiel :ico_brawa_01:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2008, 14:12

A mnie męczy KACKILER :) rany tak to jest gdy sie nie pije... wczoraj byłam u kolezanki na noc i wypiłysmy litrowe wino tzn drinki z wina

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 wrz 2008, 17:06

KAC MORDERCA NIE MA SERCA :evilbat:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 08:53

moniś po naszej ostatniej rozmowie wywołałam chyba u siebie też dołek :ico_noniewiem: myślałam, że ze wszystkim się jakoś uporalam a ostatnio wciąż rycze be zpowodu, jestem rozdrażniona, wszystko w czarnych barwach....jesień chyba po prostu :ico_placzek:
a poza tym...kobietki - nie mam @. Po zabiegu dostałam miesiączke normalnie po 30 dniach, a teraz już minęło 40 i nic :ico_noniewiem: nawet już test ciążowy z przerażeniem robiłam, ale wyszedł negatywny. jutro powtórzę żeby być na 100% pewną i muszę iść do lekarza bo mi sie cosik rozregulowało :ico_noniewiem:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 10:03

Ewuś nie wiem nie znam się ale chyba po takim przezyciu jest wszystko rozlegolowane, w końcu to był szok dla organizmu i że ci się opóżnia to nic takiego. Moja koleżanka po poronieniu to prawie przez 6 miesiecy miała strasznie nie rególarne.

Ewuś mam nadzieje że cię nie zaradziłam moim samopoczuciem, ja dałam na luz... chocaz wiesz nie mam łatwo. Praca....

[ Dodano: 2008-09-29, 11:55 ]
Sobotnie spotkanie :)

Zabawa na całego...
Obrazek Obrazek

Tutaj jestem :)
Obrazek

Chwila odpoczynku...
Obrazek

Znudziło nam się, wychodzimy :P
Obrazek

Jedę... Uwaga
Obrazek

Proszę się zatrzymać... przekroczyłaś prędkość :-)
Obrazek Obrazek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”