Cześć dziewcyny ale się rozpisałyście. U mnie Paweł wyjechał na 3 dniowe szkolenie więc byłam sama z małą a że ją rozpiera energia to napewno same wiecie ledwo za nia poskladam w jednym kącie to ta idzie do nastepnego. Jeszcze chciałam pomyć okna przed urodzinkami tak że padałam razem z nia i przez 2 dni nie włączałam komputera.
Macie racje dziewczynki pierwsza urodzinki ma nasza Julcia. W śrdoe przychodzą dzieciaczki z parku. A w niedziele jest msza za Julcie i przyjezdzają dziadkowie i wujkowie z Krakowa plus reszta rodzinki z Tarnowa. Mniej wiecej już wiem co piec i gotować nie moge tylko znaleśc pisaków do ozdobienia torta ale podobno jeszcze w jednym sklepei u nas moga być a jak nie znajde to bede cos kombinować.
Janiolek, ślicznie zrobiłaś nasz nowy wątek zaraz pobiegnę go doklładnie obejrzeć i cos tam skrabnąć w końcu jaka pierwsza powinnam sie tam przenieść na stałe
Evik strasznie przykro mi z powodu Twojej babci ale moze okaże sie że to nic poważnego i szybko wroci do zdrowia w każdym razie trzymam za nia kciuki. Ja dzis zmykam zaraz do łóżecza musze troche poleniuchować może w końcu poczytam jakąs książkę...