Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

06 paź 2008, 08:57

manenka z mila checia bysmy gdzies wyjechali za granice ale tylko wtedy jak bysmy sobie zalatwili jakas prace na bank. bo tak w ciemno to strach.
co do ubranek to ja tez podostawalam juz ubranka i to rozne. i mam troszke ciuszkow na 56 i 62 tez. o wozek tez sie nie martwie bo kuzynka ma mi dac taki jej praktycznie nie uzywany. zawsze kasa zostanie.
moj brzuszek na maly wyglada tylko rano na czczo. a pozniej z biegiem dnia jak jem to wyglada juz na duzy. bylam dzis na badaniach w szpitalu. wiecie - mocz, krew takie pierdulki. ide dzis do ginki. maz pojechal w trase :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wiec jak juz bede po to wam napisze co i jak. oczywiscie juz sie boje zeby bylo wszystko ok.
Beatris60 manenka ma racje kup sobie pare ciuszkow na 56 i pare na 62. przeciez nawet maz moze ci skoczyc do sklepu i dokupic w razie czego. a tak przynajmniej nie bedziesz niepotrzebnie wydawac kasy w bloto. ja sie zabieram za lomdziowanie plackow z mlekiem :-D taka mnie naszla nieodparta pokusa.... :ico_oczko:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

06 paź 2008, 09:19

nawet maz moze ci skoczyc do sklepu i dokupic w razie czego.
no tak z olą było...ale nie byłam zadowolona do końca, wiecie jak to jest, samemu to samemu, a tak to mi zapięcia nie pasowały, to materiał, to kolor.... mam całą siatę ciuszków po oli bo sporo miała w kremie, bieli więc i dla chłopczyka mogą być, ale jak w tych sklepach jestem to się oprzeć nie mogę :ico_haha_01:

u mnie widać ciążę, chyba że w płaszczu jestem czy kurtce to nie. ale brzuszek jest fajny, mieszczę się we wszystkie bluzki swoje - dla mnie to nowośc bo pisałam Wam że z olą to właśnie w ręce mi poszło, ogólnie cała nabrzmiała byłam a ciążę to na końcu widać było. w 6 m-cu nie było widać ciąży tylko zapasioną babę :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2008, 14:03

witam w piękny dzień :-D

jedwabna, no właśnie dobrze jest mieć kogoś za granicą u kogo możesz się zatrzymać :-D , albo już pewną pracę bo w ciemno to nie ma co jechać :ico_nienie: , ja na szczęście mam tu siostrę i praca tez się szybko znalazła :ico_brawa_01: , wystarczy mieć dobry zawód :-D
czekamy na wieści po wizycie :-D

Beatris60, zapasiona baba :ico_smiechbig: dobre, no fajnie, ze teraz dobrze wyglądasz :-D

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

06 paź 2008, 14:17

czesc
jakos dzisiaj z wami nie poklikam bo wstrętne choróbsko mnie dopadło i wracam spowrotem do łóżeczka :ico_chory:
jak troszkę odżyje to się odezwę
trzymajcie sie

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2008, 14:20

jakos dzisiaj z wami nie poklikam bo wstrętne choróbsko mnie dopadło i wracam spowrotem do łóżeczka :ico_chory:
dużo zdrówka życzę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-10-06, 14:59 ]
zapomniałam o najważniejszym
umowa wstępna podpisana z biurem teraz tylko czekamy do środy oby się więcej chętnych nie zgłosiło, bo nasza oferta jest najlepsza :-D i oby właściciel ja przyjął :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Beatris60

06 paź 2008, 15:34

Ragazza, zdrówka :ico_sorki:

manenka, zaciskam kciuki, oby sie udało!!!!

zmykam po małą do przedszkola

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

06 paź 2008, 17:32

byłam w szpitalu i dowiedziałam się o co chodzi :) tego 10 idę na wizytę ze swoją położną :)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2008, 20:07

byłam w szpitalu i dowiedziałam się o co chodzi :) tego 10 idę na wizytę ze swoją położną :)
super :ico_brawa_01: , to już w czwartek :-D
pochwal się jak wrócisz z wizyty :-D

A ja dziś sobie siedzę i naszło mnie , że bym se jabłecznika zjadała :-D znalazłam przepis w internecie na szarlotkę i wyszła pyszna :-D przed chwilą zjadłam 2 kawałeczki :-D

[ Dodano: 2008-10-06, 20:23 ]
jedwabna, jak tam po wizycie??

Beatris60

06 paź 2008, 22:48

hej
ja po kolacji, zaraz na tv. nie wiem czy zasnę bo na shreku 3 jak ola oglądała to pospałam :ico_haha_01:

manenka podrzuć ciasta :ico_sorki: jak sprawa z domem?

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2008, 12:49

cześć dziewczyny
pogoda nie ładna ale humor dobry :-D
manenka podrzuć ciasta :ico_sorki: jak sprawa z domem?
a proszę bardzo zapraszam na kawę i ciasto :-D
a sprawa z domem na razie dobrze bo nikt jeszcze się nie zgłosił chętny do jego kupienia, oby tak do jutra :ico_sorki:

jedwabana
jak tam po wizycie??
odezwij się !!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”