Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 15:33

co do ciuszków i butów - szkoda wspominać :ico_noniewiem:
jestem w tej dobrej sytuacji, ze ciuszki w ktorych Jaga tarza się po podwórzu u nas albo biega po domu mam po siostrzeńcu - nadają się, ale reszta..masakra. Praktycznie co miesiąc jest wymiana i pakowanie tych za małych. Teraz jesteśmy na etapie 104 - w spodniach i 112/116 w bluzkach (Jaga chyba ma tułów dluższy od nózek bo jak ma kompletowane ciuszki to zawsze nereczki odkryte :ico_oczko: ). Na szczęście siostra pracuje o jakiegoś czasu w coccodrillo i daje mi znac jak tylko jakaś okazja się pojawi, bo ciuszki są tam jakościowo rewelacyjne, tylko w standardowych cenach drogie troszkę...

A ja już odliczam minuty do konca pracy i początku weekendu. Zyczę Wam kochane przyjemnosci na te chwile wolnego :ico_buziaczki_big:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 16:12

Dziewczyny ja mam zapas ciuchów na dwa lata. Mam koleżankę co ma 4 letnia córkę któa rośnie jak na drożdzach i wszystko daje Marti. Wiadomo ze cos nie cos i tak kupię ale to są znikome zakupy :)

Udanego weekendu

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

03 paź 2008, 16:36

moni to masz fajnie :-) u nas niestety ani żadni ze znajomych ani nikt w rodzinie nie ma dzieci takich małych... dlatego ja musze wszystko kupować :ico_noniewiem: no ale na bieżąco czaje na allegro i staram się wypatrzeć coś tanio :-) żeby chociaż na kilku ciuszkach zaoszczędzić :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-10-04, 11:10 ]
ja dopiero teraz bo neta przez tą pogode nie miałam :evil:

zrobiłam test i niestety jedna kreska... i mi tak cholernie źle ze szok Obrazek
ide sobie Obrazek

ciekawe tylko czemu mi się ona tak spóźnia.. (6dni)

[ Dodano: 2008-10-05, 10:48 ]
widze że żadna tu nie zagląda :ico_nienie:

mnie dziś rano spadła nagle temp i właśnie dostałam @ :ico_noniewiem:

i doszłam do wniosku że odkładamy starania na później... jak Dominika będzie miała z 3 latka.. bo chyba na razie nie mam sił ;-)
no chyba że się samo trafi to się nie obraże :-)
bo chyba nie mam zdrowia psychicznego do oczekiwania każdej @ w miesiącu.. a potem płakaniu że znów się nie udało ;-)
tak więc odpuszczam na razie choć bardzo bym dzidziusia chciała

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2008, 11:43

Mikusia :) wiesz może teraz jak podejdziesz do tego na luzie to któregoś pięknego dnia będzie wspaniała niespodzianka. Tego życzę WAm

MNie rozłożyło z małego przeziębienia... dzisiaj ide do lekarza. Głowa pęka i ten kaszel, masakra. Biorę Marti ze sobą tak dla kontroli.

W sobote bylismy na zakupach, mam dosc sklepów na długooooo. Traflismy na wyprzedaż i kupilismy Martynce wózek dla lalek. Wczesniej miała taki zwykły a ten to wygląda jak mikniaturka tych prawdziwych :) Ja widziałam te wózki wczesniej i widziałam cene 167 zł :ico_szoking: a teraz kupilam za 50 zł. Marti zadowolona :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
AgaSza
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 paź 2008, 12:17

Hej!
Mam na imię Agata i jestem na tt już prawie rok, ale tu nie miałam jeszcze okazji zajrzeć ani nic napisać. Piszę często, prawie codziennie na kwietniówkach 2008, bo mam szkraba z tego miesiąca. Ale ze stycznia 2007 też mam i chciałabym u Was też pisać. Mogę? :-)

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2008, 17:05

Witaj AgaSza :)

Ja po wizycie okazało się że mam początek zapalenia oskrzeli :( dobrze że Marti nic nie jest.

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

06 paź 2008, 17:28

moni zdrówka dla ciebie! staraj się jak najwięcej wygrzewać bo z zapaleniem oskrzeli nie ma żartów... coś o tym wiem bo mnie przeszło na zapalenie płuc i prawie miesiąc leżałam w szpitalu....

agasza witaj :-D może pochwalisz się nam swoimi córami? :-D dajesz sobie rade z nimi? bo wcale duża różnica wieku między nimi nie jest :-)

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2008, 19:12

Mikusia dziekuję bardzo, ale wiesz jak to jest :)

Awatar użytkownika
arvona
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

06 paź 2008, 23:35

hej dziewczyny :-) pamięta mnie ktoś jeszcze? nie było mnie tu baaaardzo długo, ale moze teraz jakos uda mi sie zagladac tu od czasu do czasu. Widze że wasze szkraby bardzo wyrosły. Urocze maluchy :). Jutro dodam jakieś Hani zdjęcia i napisze coś więcej. U mnie ostatnio bardzo się pogmatwało wszystko, ale jakos czas płynie i troche lepiej zaczyna byc.. buziaczki dla was i waszych szkrabów :-) jutro tu wpadne cos popisac i dodac zdjecia

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2008, 09:56

Arvona pamiętamy pamiętamy :) CZekamy na nowe zdjęcia Hanusi.
Piszesz ze trochę ci się pogmatwało... nie martw się Są takie okresy w naszym życiu... wiem co mówię :) Nam tez się jakos ostatnio nie chce układać, wszystkie nasze plany biorą w łeb, ale najważniejsze jest to że mamy siebie i tego się trzymam

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”