Ja czuje sie tak samo.Jeszcze wczoraj wieczorem pojechaliśmy do galerii kupić dla mnie jakąś kiecke na wesele.Założyłam buty -półbuty skórzane, .Przed ciążą były wygodne potem w nich nie chodziłam bo są na kilkucentymetrowym obcasie, a teraz załozyłam je bo to są jedyne buty które pasuje do kurtki.I wróciłąm z wielkimi odciskami na palcach, które juz zdąrzyły popękać.dlatego że ogólnie źle się czuje chyba mnie łapie jakas grypa jestem ogólnie przemęczona i obolała.. może przez zły stan zdrowotny mam jakby mniej cierpliwości..
Noc była koszmarna.Nie dość ze Benek często sie budził to jeszcze gdy tylo zasne i dotknę poranionymi palcami do przescieradał budze sie i ........koniec.
Znowu chyba mnie cos bierze lub to poprostu przesilenie jesienne bo wszystko mnie boli i jestem ciągle zmęczona.
Dzis pogoda jest do d....Desszcz, wieje.A wczoraj było w miare fajnie.Jutro z koleżanka i dziećmi mielismy sie wybrać na miasto bo będzie instytut Pampers pod teatrem ale jesli bedzie taka pogoda to siedze w domu.