hej
spiesze wam powiedziec ze w niedziele podpisujemy umowe o mieszkanie no i babka sie zgodzila na wniesienie naszych mebli.
Beatris60 no wiec zdjatka beda tylko pozniej bo na razie to w przyszly weekend mamy tam malowac i dopiero wnosic meble. to jak juz beda na mieszkaniu to wtedy cykne fotki.
mi na odwrot wyszly zamiast kiepskiej morfologii to bakterie w moczu i mam zapalenie pecherza. musialo mnie przewiac albo siadlam na zimnym nie wiem ale strasznie mnie boli jak ide siku i latam co 10 minut
zdziwilam sie tez ze ci ginka powiedziala ze za duzo przytylas.ja przez ten ostatni miesiac przytylam dokladnie 2.10 i moja ginka powiedziala ze to idealnie. zreszta i tak nigdzie nie tyje tylko sam brzuszek mi rosnie.
niktusia udanego weekendu zycze. sama mam pieska i wiem co znaczy rozlaka z nim. jak wyjechalam za granice do pracy to strasznie mi sie esknilo za moja Sonieczka kochana. uwielbiam wszystkie psinki
ja uwielbiam wannę nie wyobrażam sobie, zeby jej nie było w moim domku, będe musiała kupić, uwielbiam leżeć w niej 2 godziny w pianie
no a ja wole prysznic. w domku mam wanne wiec nie mam wyboru,ale z myciem u mnie generalnie jest tak ze im szybciej tym lepiej. wiesz ciach mach i po klopocie...
zreszta mama mnie opieprzyla jak na poczatku weszlam do za goracej wody bo ponoc mozna nawet poronic
u mnie ze zdrówkiem w kratkę jeden dzień lepiej drugi gorzej no ale od środy łykam leki polecone przez lekarza wiec może będzie lepiej
no miejmy nadzieje ze ci w koncu przejdzie... ja tez sie zapytalam ginki co moge brac na przeziebienie i przepisala mi tran w kapsulkach, rutinoscorbin i wapno pic. no i jeszcze sama od siebie to codziennie wypijam actimel tak profilaktycznie. boje sie ze zachoruje bo ja straszna chorowitka jestem a jeszcze w zime to juz chyba by bylo lepiej jak bym nosa zza koldry nie wyhylala...
jak juz mnie najdzie ochota nie do wytrzyamnia to leje wode do wanny a mój P sprawdza żeby woda nie była za gorąca i cały czas mnie pilnuje
to tak cie twoj maz pilnuje jak mnie moja mama. hihi jeszcze mama bo w sumie na razie nie bardzo mamy sie gdzie podziac...