Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2008, 11:07

ostre rzeczy,w ogole jak poszlam na obiad w szpitalu na stołówke to byłam w szoku,nie bylo żadnego dietetycznego jedzenia tylko normalne dla wszystkich,ale jak zobaczyłam co jedzą te co rodziły,to byłam dopiero w szoku,i popijały cole!!!
ja tak samo jedna baba wyslala meża jakies 10 godzin po porodzie po frytki hamburgra i cole :ico_olaboga: ,ale ja sie przyznam ze wypilam troche coli kilka razy bo tez uwielbiam :ico_noniewiem: teraz nie pije jak nie ma w chacie to az tak nie ciagnie :ico_oczko: ,a w szpitalu tez nam dawali wszystko nawet kapuste a bylam tam 5 dni wiec jadlam prawie wszystko,choc staralam sie nie jesc wzdymajacych,sniadanka byly lekkie ,a na koacje zwykle jakas salatka ze wszystkich warzyw. brzuszek go tak nie bolal jak teraz kiedy staram ie nie jesc tego co mu szkodzi.........
miszka, wzystko bedzie ok mam pewnie juz jest z toba i caluje swoja wnusie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a dzien dobry :-)

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

12 paź 2008, 11:22

witam!!!!
a w szpitalu tez nam dawali wszystko
Ja tez jem wszystko,a juz pomidory to kilogramami,bo nie wyobrazam sobie zycia bez nich :ico_sorki: Jedyne czego nie jadam to wlasnie to co mnie przeczyszcza czyli kapusta,buraki i soki przecierowe,ale tez tylko dlatego ze sprawdzilam,ze po tym obie mamy klopot z brzuchem,i mnie i mala przeczyscilo po soku z pomaranczy na przyklad :ico_noniewiem:
brzuszek go tak nie bolal jak teraz kiedy staram ie nie jesc tego co mu szkodzi
No czyli robie dokladnie tak jak Ty kochana i sie sprawdza :ico_brawa_01:
miszka, wzystko bedzie ok mam pewnie juz jest z toba i caluje swoja wnusie
Mam noc z glowy,mimo ze Natalka spala prawie cala noc bo mama dojechala o 6 rano dopiero a ja cala noc goraca linia-dramat,ledwo patrze na oczy!

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2008, 11:50

Mam noc z glowy,mimo ze Natalka spala prawie cala noc bo mama dojechala o 6 rano dopiero a ja cala noc goraca linia-dramat,ledwo patrze na oczy!
u mnie nocka w miare juz sie przyzwyczajam najgorsza jest pierwsza pobudka :ico_noniewiem: potaem juz łatwiej dzis probuje herbatke z koperku zamiast infacolu mam nadzieje ze bedzie ok.
ja pije soki przecierowe po nich mi jakos lepiej bo z kibelkiem mialam problemy :ico_wstydzioch: , teraz chodze raz dzienie i ok. :ico_wstydzioch: :-D maly robi duzo kupek moze za duzo sama nie wiem..... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

12 paź 2008, 14:35

maly robi duzo kupek moze za duzo sama nie wiem
mój też ,w sumie to w każdej pieluszce jest co nie co,ale mama mi mówiła że tak bedzie do ok.miesiąca,a potem sie unormuje,mam nadzieje! :ico_sorki: no my juz po obiadku,w kominku sie pali,ja padnięta po wczorajszym czochraniu chaty,a mój synuś smacznie śpi!juz ok.5 godzin,a potem bedzie mi w nocy dokuczał co 2 :ico_sorki: ,napiłabym sie kawusi,ah :ico_kawa: !moze sobie zrobie po karmieniu taką słabą,gdzies czytałam że po karmieniu mozna wypic kawe lub nawet kieliszek wina,bo do następnego karmienia nie bedzie śladu w mleku,chyba gdzes tu na tik-taku o karmieniu piersią albo na stronie" dziecko" :ico_noniewiem: ciekawe rzeczy-polecam!

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 paź 2008, 18:31

Obrazek

Moje malenstwo :) witamy na chwile troche zdenerwowane bo tesciowa byla :/ nie zebym przesadzala, ale prosze zeby usiedli na dole bo karmie mala, a oni mi wchodza do pokoju, gdzie ja dwa cyce na wierzchu! :/ strasznie sie denerwuje, bo nie chce zeby obcy ludzie patrzyli na moje piersi :[ juz wystarczy ze chodze przy mamie, siostrze, bratu ze swiecacymi cyckami :ico_zly: no nic.. ide sie polozyc poki mala spi bo jestem strasznie padnieta, pozdrawiamy obydwie

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2008, 20:21

yoann :ico_brawa_01: sliczne malenstwo :ico_brawa_01: a co do cycorkow to rozumiem w 100% :ico_sorki:
Miszkadlaczego ty do mnie nie zadzwonilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mnie nie bylo na tt wieczorem nie wiedzialam o Twojej mamie-ja mieszkam kawalek od lotniska!!!! moglam cos pomoc Marcin mogl odwiesc Twoja mame!!!!!
:ico_sorki: moglas dryndnac!!!!!!!!!
dzis probuje herbatke z koperku zamiast infacolu mam nadzieje ze bedzie ok
ja dostalam tylko herbatke koperkowa od 1 miesiaca :ico_placzek:
a co ten infacol nie dziala :ico_noniewiem: ja sie narazie wstrzymuje ale nie wiem ile wytrzymam :ico_placzek: tylko ze Iga nie ma jeszcze 2 tyg nawet :ico_noniewiem:
maly robi duzo kupek moze za duzo sama nie wiem.....
jak przybiera na wadze to nie za duzo!!!!!
u nas dzien ok ale 30 minut temu zaczely sie bole brzusia :ico_placzek: jk co dzien juz :ico_placzek:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2008, 04:49

mmarta81,
ja upilam zwykly rumiane ale maly nie chcial wypluwal i sie darl jutro probuje ta koperkowa u mnie tez jest tylko ta od pierwszego miesiac wiec dam mu ale troche slabsza niz w przepisie, infacol dziala w ten spsob ze maly po nim pierdzi ladnie i wogle ale przewaznie jak robi kupke to placze i sie prezy, tam na dawkowaniu pisze przed kazdym karmieniem ale ja daje zadziej dzis postaram sie czesciej :ico_noniewiem: , wogle zauwazylam ze on zaczyna swoje napady po kapieli i wieczornym cycku, posmi chwile i budzi sie z placzem :ico_placzek: i tak godzine potem zasypia na ok. trzy godziny i pobudka w nocy :ico_noniewiem:
jak przybiera na wadze to nie za duzo!!!!!
no to dobrze bo robi sie z niego pulpet juz wogle jakis zarloczny sie ostatnio zrobil moze na zime w tluszczyk obrasta :ico_haha_01: :ico_haha_01:
yoanna, śliczne maleństwo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a mój synuś smacznie śpi!juz ok.5 godzin,a potem bedzie mi w nocy dokuczał co 2
jejku zeby moj byl taki chetny do snu :ico_sorki: :ico_sorki: jaki jest twoj sekret????? :ico_sorki:
no nic ide troszke jeszcze pospac poki nie obudzil sie maly wampirek :ico_oczko: wogle to czuje sie troche uwiazana z tym karmieniem tak mi jakos dziwnie sie zrobilo nagle :ico_noniewiem: inaczej sobie wyobrazalam maciezynstwo troche, ale nic co bede narzekac to minie ok. w trzecim miesiacu :ico_oczko: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 paź 2008, 06:34

Ehh :/ a moja Nina miala wzdecia biedna cala noc - tesciowa zrobila salatke z gotowanych warzyw - mowila ze sparzyla cebule a poza nia nie ma nic co by malej zaszkodzilo :( zjadlam jej troche i biedactwo sie meczylo cala noc, a ja razem z nia :((( bo budzila sie co 15 minut nie wiedzac co sie dzieje i prężąc sie okropnie :(( ehh te tesciowe..

Awatar użytkownika
Agusia1982

13 paź 2008, 09:37

witam!!! :-)
moj synuś dziś ma 3 tygodnie!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
jest juz taki kochaniusi,zresztą od początku jest!! :-) :ico_brawa_01:
jutro wieczorem bede mieć juz swojego ukochanego!! całe szczescie bo wariuje bez niego!!!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2008, 16:47

:ico_tort: na Igusi 2 tyg stawiam :ico_brawa_01:
i :ico_brawa_01: dla 3 tyg Nicolaska i Kacperka :ico_brawa_01: i naszej pieknej 4 tyg Natalki :ico_brawa_01: kogo pominelam ????? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
tam na dawkowaniu pisze przed kazdym karmieniem ale ja daje zadziej dzis postaram sie czesciej ,
ja zaczelam dawac dzis :ico_noniewiem: zobaczymy czy podziala :ico_sorki:
a gdzie Pati znikla???
dziewczyny czy wy wszystkie spicie z maluchami w pokoju???

Wróć do „Przedszkolaczki”