i ja sié witam
Nikola to Twojgo mężusia to trzeba do pionu postawić
ja tak dla świętego spokoju jakoś nie umiem nic przemilczeć, bo to wtedy mój ma święty spokój, a we mnie się gotuje...zresztą ja dlugo nie potrafię się nie odzywać ani obrażać a nawet być wkurona i od razu mówię co mi na sercu leży
chyba w końcu będziesz musiala interweniowć co? tylko mnie tak zastanawia, co on sobie myśli jak TY idziesz spać do drugiego pokoju
a ja też Twojego nazwiska nie mam, żeby nawet zaprosić Cię do znajomych
Mamozuzi nie ma za co
jak ja wiem jak się czujesz biedulko
pamiętasz ostatnio to samo pisalam jak Julcia do szkoly wracala, a jakbym jeszcze Darka dala do przedszkola to chyba bym zwariowala
ale bym chcal w sumie z drugiej strony, bo myślę, że lepiej dla niego by bylo nawet z powodu języka, żeby się przyzwyczajal, a też widzę jak on jest za mną, bo przebywa ze mną 24h i boję się, że później będzie problem, żeby go gdzieś zostawić
sluchaj, ale to trochę nienormalne co?
jak są czlowiek chcialby chwili spokoju, a jak nie ma i oczywiście wiadomo, że są pod dobrą opieką i nic im nie zagraża, to tęsknota robi swoje
Eve a Ty chyba pisalaś, że dajesz Szymusia do żlobka co? Na jakiej zasadzie on tam chodzi? Zadowolona jesteś?
antena powieszona? pchly zabite?
sto pytań do hihihi
ale u nas dziś pogoda
jak prowadzilam Julię do szkoly to myślalam, że nie dojdę, bo mnie zwieje i do tego jeszcze lalo
u mnie nocka średniawo
nie jestem wyspana chyba
wczoraj dostalam okres i oczywiście nie mogę nigdzie dziś wyjść tak się ze mnie leje
jeszcze gorzej jak ostatnio
postanowilam wogóle, że pójdę do lekarza po tabletki antykoncepcyjne, tylko mam nadzieję, że tu mają inne zasady ich dawania niż w Polsce, bo tam dawali mi chyba z pięć rodzajów ot tak masz...i plastry też i żadne nie byly dobre, bo tak zatrzymywaly mi wodę w organizmie, że bylam większa o dwa rozmiary w dwa tygodnie
[ Dodano: 2008-10-20, 11:10 ]
Ula 230 osób na weselu??? to jak szkola co?
slyszalam wiele opinii, że przy takiej ilości gości ciężko się dobrze bawić...ja bylam na weselu to bylo 120 osób najwięcej...mówisz band zakladasz?
kompletujesz zalogę? bo tu niezla by się mmogla utworzyć
i do tego "na obcasach"