Cześc wrześniowe mamusie,
Justyna super że jesteś, na Marcelinke nie mogę się napatrzec, cudo dziewczynka i w dodatku mamusia tak ją stroi że modelka normalnie :ico_buziaczki_big:
Nicola twoja córcia słodki cukierczek i jak słodko się smieje, a ile waży ta twoja kruszynka?? Fotki świetne, szczególnie te basenowe, Olek też ma takie kółko do pływania ale tak chętnie jak Karolinka to w nim nie siedzi
W sumie wody się nie boi ale do tego kółka jest uprzedzony
A na jakim basenie byliście? Bo my często jeździmy do Lędzin ale w drugą stronę (czyt. Rybnik, Żory
) też bym się przejechała
Ulamisiula czyżby tobie strzelił kolejny roczek w górę
Jesli tak to ode mnie duuużo pogody ducha, zdrówka, pociechy z dużego i małego mężczyzny, żeby na Twoim niebie dzień w dzień swieciło słoneczko :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
Mamo Zuzi ogromniaste brawa dla Nelci
Już niedługo będzie po mieszkaniu mały perszing latał
Nell odważna dziewczynka skoro nie płacze za mamą w przedszkolu, co innego zostać z rodziną a co innego z obcymi ciociami
hmm i co jeszcze miałam pisać
na razie pustka w głowie
dla pozostałych mamusiek buziaczki na razie :ico_buziaczki_big:
myślałam że będe mogła popisać spokojnie ale widzę ze moje dziecko dziś ma dzień bez spania, teraz siedzi w łóżeczku i narzeka po swojemu (a ja zaraz padnę ze smiechu
)
Pobudka dziś o 7.30, o 10.00 poszlismy na spacer-zakupy a na 13.30 bylismy w szczepieniu, więc myślałam że teraz w koncu Olo padnie , ale gdzie tam
Waży 11,5 kg , o dziwo nie płakał na widok lekarza i pozwolił się zbadać
przy ukłuciu jednak nie obyło się bez płaczu
Ja teraz biorę sie za pieczenie naleśników, na obiadek naleśniki z farszem kurczakowo-warzywnym + sosik mniam , mniam
[ Dodano: 2008-10-21, 14:22 ]
Kocurka ja z niecierpliwością czekam na fotki z Zuziowego pokoju, hihi i widać że z dywanem trafiłaś w jej gust
Eve ta historia z pchłami straszna, kurcze a może na jakieś lepy na muchy się pochwytają, jeśli na 100% wiesz że one siedzą w tej kanapie to ja bym się nie zastanawiała i ja wywaliła. Może jeszcze się tak bardzo nie rozprzestrzeniły