Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

21 paź 2008, 21:20

STO LAT! STO LAT! NIECH ZYJE ZYJE NAM......!!!!! A KTO? LENKA!!!!!!! :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

21 paź 2008, 23:02

w końcu dołączy ktoś do Julki :ico_brawa_01: Lenko o to życzenia z okazji roczku:
Butelki mleka zawsze przy boczku,
Mama i tata w zasięgu ręki, niech Ci spiewają fajne piosenki,
Tony zabawek zawsze w około i by w Twym życiu było wesoło!!
STO LAT :ico_tort:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

22 paź 2008, 01:35

dziękujemy za życzenia. Lenka była jakas adnięta dzis, oczywiscie buszowała jak miałam na głowie przygtowania, ciocie rzyszły o 17,o 18 padła na godzine, potem zjadła, spała do 20 wiec pozniej zajelismy sie tortem, o 22 sowrotem spała. Ma teraz troszke namieszane bo zmienia tryb spania. No nic tam, troszke to otrwa i sie ustabilizuje. Pokaze wam torcik bo reszta zdjec jest na aparacie Pauliny bo u mnie karta sie zapchała :ico_placzek:
Troszke mi napis dzis nedzny wyszedł bo za mały i kawałek mi się odłupał, ale wszystkim smakowało.

Obrazek

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

22 paź 2008, 12:34

Spóźnione ale serdeczne życzenia dla naszej Lenki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
No to pokażę wam kilka fotek mojego łobuza

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I z mamą
Obrazek
Obrazek
I mój brzuchol
Obrazek

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 13:40

Janiolek, dla Lenki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: Evik.kp, no proszę jaka mamuśka kwitnąca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ciąża ci służy :ico_oczko: A Tymuś to sama słodycz słodka buziulka :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: Mam nadzieję że latem będzie mi dane znowu go zobaczyć i tego małego okruszka tez :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 paź 2008, 13:52

STO LAT dla LENKI :ico_prezent: a torcik śliczny :ico_oczko:

Evik wyglądasz przecudnie :ico_brawa_01: a Tymonek śliczny i uroczy jak zawsze.

A to ja też się pochwale zdjęciami :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

22 paź 2008, 14:33

Dziewczynki, zdjęcia przecudne!
Janiolek, czekamy na więcej.
Evik, naprawdę ciąża Ci służy. Wyglądasz przepięknie.

A teraz ja opowiem Wam bardzo smutną historię.
Może już słyszałyście z radia lub telewizji.
Przedwczoraj po ostatniej lekcji po jednego chłopca z 3 klasy przyszła siostra (2 klasa gimnazjum) żeby sam nie wracał do domu, bo wiadomo, samochody jeżdżą itd. Wyszli ze szkoły i tuż pod szkołą zatrzymali się na pasach. Jadące samochody z prawej strony zatrzymały się aby ich przepuścić, więc weszli na pasy... jednak samochód jadący z lewej strony zignorował i pieszych i przepuszczające samochody i pasy i wjechał prosto w te dzieci. Mało tego, jechał z taką prędkością, że zatrzymał się dopiero 20 metrów dalej. Policja oświadczyła, że ślady hamowania zaczynają się dopiero po tych 200 metrach. Czyli skur**** nie zauważył tych dzieci nawet gdy w nie udeżył. Najgorsze, ze przejechał te 20 metrów wlokąc to młodsze dziecko. Niestety nie przeżyło. Natomiast starsza siostra została odrzucona na maskę samochodu, który ich przepuścił i tylko to uratowało jej życie.
U nas jak pod każdą szkoła jest ograniczenie prędkości do 40. Więc jak to możliwe????
Chyba najgorsze z tego wszystkiego jest to, że w tym czasie wychodziło ze szkoły kilka klas i te dzieci widziały ten makabryczny wypadek.
Ja się dziwię, żę rodzice, którzy przy tym byli nie zllinczowali tego palanta, bo ja bym mu krzyywde zrobiła na 100%
Wyobraźcie sobie, że to Wasze dziecko! Wyszło do skzoły i nie wróciło!
Wszyscy jesteśmy wstrząśnięci. Żałoba w całej szkole. W mieście o niczym innym się nie mówi, a mimo to ludzie jeżdżą dalej jak idioci. Po swoje dziecko to przylatują pod same drzwi, żeby mu się nic nie stało, po czym pakują je do samochodu i wyjeżdżają z parkingu prze chodnik!! :ico_zly:
Szliśmy dziś do kina w 10 klas, więc zablokowaliśmy na trochę przejście dla pieszych, a nagle w sam środek ttych dzieci idących po pasach wjeżdża stary ramol na rowerze, bo mu się śpieszy :ico_zly: Myślałam, ze go z tego roweru zdejmę :ico_zly: w dodatku pacan jedną ręką się trzymał, bo drugą miał złamaną :ico_zly:
Konkluzja z ostatnich dni: Świat jest pełen idiotów!!!!!
Ostatnie smutne wydarzenia wywołały we mnie taką agresję, że mam ochotę każdego takiego idiotę wyciagnąć z samochodu.... :ico_zly:

myszka105
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

22 paź 2008, 22:41

Janiolek, śliczny tort a my też powoli sie przygotowujemy do wielkiego dnia który jest już jutro :ico_szoking: jutro o 9,40 Dominika kończy roczek a impreza w sobotę ,jutro idę kupić jakieś rybki ktore chce zrobić w zalewie octowej,bo bigos mam już gotowy,ciasta kupuje ,usmaże jeszcze mięska i zrobie sałatki i posprzątam i jakoś to bedzie

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2008, 12:14

Obrazek
sto lat i ogrom całusków dla Dominisi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

23 paź 2008, 17:04

:ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: dla Dominisi!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”