Dziewczynki, zdjęcia przecudne!
Janiolek, czekamy na więcej.
Evik, naprawdę ciąża Ci służy. Wyglądasz przepięknie.
A teraz ja opowiem Wam bardzo smutną historię.
Może już słyszałyście z radia lub telewizji.
Przedwczoraj po ostatniej lekcji po jednego chłopca z 3 klasy przyszła siostra (2 klasa gimnazjum) żeby sam nie wracał do domu, bo wiadomo, samochody jeżdżą itd. Wyszli ze szkoły i tuż pod szkołą zatrzymali się na pasach. Jadące samochody z prawej strony zatrzymały się aby ich przepuścić, więc weszli na pasy... jednak samochód jadący z lewej strony zignorował i pieszych i przepuszczające samochody i pasy i wjechał prosto w te dzieci. Mało tego, jechał z taką prędkością, że zatrzymał się dopiero 20 metrów dalej. Policja oświadczyła, że ślady hamowania zaczynają się dopiero po tych 200 metrach. Czyli skur**** nie zauważył tych dzieci nawet gdy w nie udeżył. Najgorsze, ze przejechał te 20 metrów wlokąc to młodsze dziecko. Niestety nie przeżyło. Natomiast starsza siostra została odrzucona na maskę samochodu, który ich przepuścił i tylko to uratowało jej życie.
U nas jak pod każdą szkoła jest ograniczenie prędkości do 40. Więc jak to możliwe????
Chyba najgorsze z tego wszystkiego jest to, że w tym czasie wychodziło ze szkoły kilka klas i te dzieci widziały ten makabryczny wypadek.
Ja się dziwię, żę rodzice, którzy przy tym byli nie zllinczowali tego palanta, bo ja bym mu krzyywde zrobiła na 100%
Wyobraźcie sobie, że to Wasze dziecko! Wyszło do skzoły i nie wróciło!
Wszyscy jesteśmy wstrząśnięci. Żałoba w całej szkole. W mieście o niczym innym się nie mówi, a mimo to ludzie jeżdżą dalej jak idioci. Po swoje dziecko to przylatują pod same drzwi, żeby mu się nic nie stało, po czym pakują je do samochodu i wyjeżdżają z parkingu prze chodnik!!
Szliśmy dziś do kina w 10 klas, więc zablokowaliśmy na trochę przejście dla pieszych, a nagle w sam środek ttych dzieci idących po pasach wjeżdża stary ramol na rowerze, bo mu się śpieszy

Myślałam, ze go z tego roweru zdejmę

w dodatku pacan jedną ręką się trzymał, bo drugą miał złamaną
Konkluzja z ostatnich dni: Świat jest pełen idiotów!!!!!
Ostatnie smutne wydarzenia wywołały we mnie taką agresję, że mam ochotę każdego takiego idiotę wyciagnąć z samochodu....