czesc laski super, ze mamy nowy wąteczek
brawa dla moderatora !!
musze was poczytac dokladniej ale troche pozniej sie za to zabiore teraz musze sie zbierac zjesc sniadanko i jechac do przychodni pytac o godziny przyjecia bo cholera nie odbieraja tam...
wczoraj miałam byc ale mnie nie było bo.. pojechaliśmy wymienic opony i felgi na zimowe i mamy do zapłacenia 1000 zł - to i tak przystępna cena taka po znajomosci
jak wracalismy spowrotem to gosciu stał koło nas na światłach i tak sie wykrecał zeby zobaczyć felgi ze o mało by se karku nie skrecił hehe
Karolina była u babci a babcia miała sie uczyc z moją kuzynką bo razem do liceum poszły.. no i się pouczyły.. hehehehe
moja kuzynka powiedziała że jakby miała takie dziecko jak Karolina to nic by w domu nie umiała zrobić bo przy niej oczy trzeba miec na około głowy.. mimo ze nie chodzi... no coś takiego.. a ja jakoś sobie musze radzić
porobiłam wczoraj fotki karolinie jak jadła banana z miseczki łyzeczka... ale wkleje wam później...
no i nie wiem tylko teraz gdzie mam pisac jak bede pozniej... na nowym watku czy jeszcze tutaj..
a tak wogole to jak to jest tylko my widzimy ten watek czy wszyscy go widza ale tyl;ko my mozemy wejsc?? bo ja jakos nie w temacie jestem.. jeszce wszystkiego niedoczytałam..
wczoraj czytałam troche ale S mnie napastował i musiałam skonczyc to zeby mu dac nauczke wymysliłam że wczoraj robiłam test i jestem w ciazy i ze wszystko mnie boli zeby dał mui spokuj zreszta to bylo dosc wiarygodne bo ja juz od tygodnia jęcze ze mnie cycki bola hehe
no i on uwieżył.. hahaha żebyscie widziały jego mine była dosłownie taka:
- był przerazony sserce mu zaczelo walic i nie wiedziel co ma powiedziec tylko cały czas pytał czy mówie powaznie i chyba zacol sie zastanawiac co teraz.. a ja nie wiytzymałam i tak zaczełam sie smiac ze o mało nie spadłam z łóżka
prawie mi wyszło zniechecenie go do dalszego napastowania ale jak juz sie uspokoił to i tak mi nie odpuścił... co za gamoń
dobra ja zmykam bede później.. na szczescie dzisiaj mam z głowy gotowanie