a ja czytałam że dzieciom do 6mies. nie wolno podawać mleka sojowego bo może i się przyjmie, ale potem też się na nie uczuliMiszka wczoraj jak bylam na zakupach poszperalam w mlekach i jest to SMA mleko zielone sojowe moze to jej cos da
Czy ja moge je sama,tak bez lekarza sprobowac to mleko podac?Miszka wczoraj jak bylam na zakupach poszperalam w mlekach i jest to SMA mleko zielone sojowe moze to jej cos da
no to juz wszystko wiema ja czytałam że dzieciom do 6mies. nie wolno podawać mleka sojowego bo może i się przyjmie, ale potem też się na nie uczuli
Cow&Gate jej daje od urodzenia,bo wczesniej dokarmialamco do mleka, to jakie to mleko podajesz? napisz nazwe
na 100%nie to jest jedna spuchnieta czerwona szorstka plama na calej twarzy szyi coraz to gorzej wyglada zgodziny na godzine juz nie wiem co robic,kiedy to sie zacznie poprawiac bo ,smaruje jak glupia ta buzke kremem e45,a i tak jest coraz gorzejaha miszka, a może to jest trądzik niemowlęcy? próbowałaś kąpieli w krochmalu
Strasznie dziekuje !Nie moge niestety znienic lekarza,no po prostu nie da rady tutaj ale moze mama mi zalatwi z polski nutramigen,co myslicie zebym go podala bez konsultacji z lekarzem?I spokojnie, zobaczysz zmienisz mleko i za 2 tygodnie nie będzie śladu po krostkach.Acha i po odstawieniu starego mleka, małą może jeszcze wysypywać przez kilka dni, bo organizm musi się pozbyć alergenu.Rozumiem Cię doskonale, bo ja też starsznie przeżywałam, jak moje maleństwo miało krostki i strasznie się drapała. Trzymajcie się głowa do góry.
najwczesniej za tydzien moge jej to dac,bo moj ojciec przyjezdza tak zrobie zmienie mleko bez lekarzaAle jak najszybciej to łatwcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
a czy ja potrzebuje na to recepte?miszka najlepsze jest topialyse w polsce kosztuje ok 50 zł i exomega, moze kup to my smaujemy sie tym i jest swietne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość