a ja czytałam że dzieciom do 6mies. nie wolno podawać mleka sojowego bo może i się przyjmie, ale potem też się na nie uczuliMiszka wczoraj jak bylam na zakupach poszperalam w mlekach i jest to SMA mleko zielone sojowe moze to jej cos da
Czy ja moge je sama,tak bez lekarza sprobowac to mleko podac?Miszka wczoraj jak bylam na zakupach poszperalam w mlekach i jest to SMA mleko zielone sojowe moze to jej cos da
no to juz wszystko wiema ja czytałam że dzieciom do 6mies. nie wolno podawać mleka sojowego bo może i się przyjmie, ale potem też się na nie uczuli
Cow&Gate jej daje od urodzenia,bo wczesniej dokarmialamco do mleka, to jakie to mleko podajesz? napisz nazwe
na 100%nieaha miszka, a może to jest trądzik niemowlęcy? próbowałaś kąpieli w krochmalu
Strasznie dziekuje !Nie moge niestety znienic lekarza,no po prostu nie da rady tutajI spokojnie, zobaczysz zmienisz mleko i za 2 tygodnie nie będzie śladu po krostkach.Acha i po odstawieniu starego mleka, małą może jeszcze wysypywać przez kilka dni, bo organizm musi się pozbyć alergenu.Rozumiem Cię doskonale, bo ja też starsznie przeżywałam, jak moje maleństwo miało krostki i strasznie się drapała. Trzymajcie się głowa do góry.
najwczesniej za tydzien moge jej to dac,bo moj ojciec przyjezdzaAle jak najszybciej to łatwcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
a czy ja potrzebuje na to recepte?miszka najlepsze jest topialyse w polsce kosztuje ok 50 zł i exomega, moze kup to my smaujemy sie tym i jest swietne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość