witajcie
nocka w miare ale jakies 3 pobudki były ,ale nie takie drastyczne jak ostatnio
chicałam rano cos napisac ,ale wbicie sie na tt graniczy czasem z cudem ledwo sie wbiłam to mnie wywaliło ehhh....no i niemogłam nic napisac
[size=200]mela[/size] zasneła o 15,a ja odpoczywam po objadku , u nas pogoda super świeci słonko ale ten wiaterek nie jest potrzebny bo dosc mocno dmucha....
SZCZEPIENIE BYŁO PRZECIWKO ODRZE ,OSPIE ,ROZYCZCE
nawet [size=200]melcia[/size] mnie dziś zaskoczyła ,a tak sie bałam tego szczepienia ,dziecko przed nami było szczepione to tak płakało starszy chłopczyk od [size=200]melci[/size] , az mi łzy staneły w oczach i zaczełam drżeć,ale było spoko najpierw doktor zbadał-wszystko OK
,potem była waga
[size=200]9,20 [/size] no cuz myslałam ,ze wiecej bedzie wazyła ponad 10
,ale tak tez jest dobrze,a potem było ukucie tylko jak pielęgniarka juz igłe wyjmowała i przykładała wacik to zapiszczała ,zapłakała ,ale szybko sie uspokoiła bo na kozetce siedział ogroooooooooooomnyyyyyy klaun
taki ładniutki i kolorowy pani mówi ,ze jednak on działa na dzieci uspakajająco... nastepne mamy w połowie lipca ,a potem juz na dłuzszy czas bedzie spokój
[size=200]gośka[/size] ale ekskluzywny masz przedpokój teraz
a [size=200]micho[/size] ho ho ale ma zarabiste lakierki
nie pogadasz
[size=200] sensibel[/size] te kółka u [size=200]agi [/size]w wózeczku są duze- to znaczy średnica jednak 20 ,bo dzis jechała babka takim i zwróciłam uwage to były wieksze od moich ,chodz moje tez nienalezą do najmiejszych
[size=200]karolka[/size] [size=200]- mela[/size] to samo zrobiła z gazetka jak dostałam, nie dała poczytac wcale
tylko didi i didi wiec zrobiła znią co uwazała za stosowne
,zreszta jak zwykle