Witajcie.
Jeśli chodzi o Mikołaki to kupujemy małemu zestaw zwykłych, dużych klocków, jeden ma i lubi się nim bawić ale jest w nim mało klocków
Więcej nie kupujemy bo jak będziemy wyjeźdźać to i tak część zabawek zostanie w PL
Pod choinkę kupiliśmy mu Odkurzacz Pyłek, teściowa wielkie auto z Wadera - są teraz w Biedronce, Wiktor dostanie lawetę z koparą
Chrzestny też kupi mu auto, moja siostra klocki drewniane, od chrzestnej dostał wczoraj sanki. Cały pokój mamy zawalony zabawkami
kasiekk ta układanka fajna, na pewno rozwija wyobraźnię
A sweterek, dla mnie za ciemny
Ale wiem, że ty cenisz praktyczność
Ja wybrałabym jaśniejszy
Ostatnio też kupiłam Wiktorowi kilka rzeczy na Allegro, bojówki moro H&M. dwupak koszulek w paseczki, rajtuzki i body.
[ Dodano: 2008-11-24, 15:51 ]
Ja już żyję wyjazdem D, został w sumie miesiąc
Złożył już wymówienie w pracy, teraz pozosaje przetłumaczyć dokumenty na angielski i może lecieć
Wiktor znowu nie śpi mi w południe ale wieczorami odlatuje w okolicach 19.30 po tym, jak tylko przyłoży głowę do poduszki ... Wstaje 6.30-7. Nawet jakbym chciała to nie przetrzymam go wieczorem bo usypia na stojąco, a z kolei nie da się położyć na drzemkę
Nie mówi dużo, bo mama, tata, ciocia, dadid (Dawid), dejzi (Upsi Daisy z Dobranocnego Ogrodu), tak, nie, cici cici woła kotka, ale wszystko rozumie i potrafi pokazać wszystko w książeczkach, mówię mu pokaż koparkę, wywrotkę, rolnika i pokazuje
Przynieś zmiotkę i szufelkę i przynosi
Ostatnio go mierzyłam to ma ok.86 cm.