Będzie kolejny bobasek!!!!!!!!!!!!!!!

noo, my jesteśmy fanatykami Tolkienawlasnie sciagną sie wladca pierscieni- to dopiero jest pare godzin ogladania
noo, chłopczyka to im przepowiadali na scanie także całkiem prawdopodobneja obstawiam chłopczyka, a wy?
powiem Ci, że ją mamy, nawet tutaj, robiłam kilka podejść do niej, Krzysiek zresztą też i jakos nam nie idzieAnia czytałaś to co wyszło jakiś rok temu, "dzieci Hurina"? nie jestem pewna czy dobry tytuł.... ciekawa jestem czy warto kupic....
heh... ja też się tak łudzę, ale po 8 latach od poprzedniego to mój organizm może nie pamiętać, że cos już wcześniej byłopodobno 2 poród szybszy wiec napewno nie bedzie źle...
taka mam dziwną refleksję.... mimo, że mój poród podobno należał do tych cholernie bolesnych (pewnie dla tego ze przesadzili z kroplówką) to jakoś miło go wspominam. Miałąm taką absurdalną myśl dzisiaj, że właściwie to zazdroszczę Edycie, że bedzie rodzić.... jeszcze sama tego nie rozumiem....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość