witam
u nas tez słoneczko i prawie 10 st,byliśmy w mieście przedtem,ale zimniej było niż teraz i troche wieje,ale nie jest źle
musze kupić prezent siostrzńcowi bo ma jutro urodziny,hmm nie wiem co,chyba cos z kosmetyków i moze jakiś ciuch,on lubi dostawać takie rzeczy
Patka oby wszystko isę ułożyło,ja też mam nadzieje dostać pracę w końcu po tej podyplomówce,zaczynam za dwa tygodnie
siostra ma w piątek jakieś badanie,że będa drażnić jej błędnik i ktoś musi iść tam z nią bo nie wiadomo jak sie po tym będzie czuła i ja pójde bo nie bardzo jest komu ,ale tym samym nie będę mogła z Kacprem pojechać na mikołaja do przedszkola ,mam nadzieje że D napewno przyjedzie w czwartek,to on pojedzie z nim albo pójdzie z moja siostrą,jeszcze się dogadamy
kurcze jeszcze mi ten noddy nie przyszedł długo ani sweterek ani lampka niektóre rzeczy zamówione później już przyszły a tamtego nie ma mam nadzieje że do mikołaja dojdą
[ Dodano: 2008-12-02, 12:40 ]
co do zabaw to Kacper potrafi już długo bawić sie sam
np książki może siedzieć i oglądać godzinę a nawet półtora,siedzi i "czyta" mówi dzis -ide cytać końcu - idę czytać w końcu uwilbiam taki widok jak siedzi z ksiązkami,mama nadzieje że ta miłość do nich mu zostanie