Rzeczywiscie,rozpiszjemy sie w weekendy,ze glowa boli
Mroweczka-zdjecie w podpisie zajefajne,najprzystojniejszy pomagacz mikolajowy swiata ten Twoj Erys i brawa za pierwsza wyprawe do kina,ostatnio sie zastanawialam nad tym kiedy Antos bedzie mial swoj pierwszy raz do kina a tu rosze jeden z kwietniakow juz zaliczyl

.Jak tylko mozesz to wyprowadzaj sie tam gdzie plaza,tez bym tak zrobila.Napisz cos blizej o tych warsztatach tanecznych,tak bez problemu chlopaki Cie puscili?
Kolka-moj Antos tez osatnio zgrzyta zebami jak spi i mysle tak samo jak Ty z tymi owsikami,ale moj maz nigdy nie slyszal,zeby te pasozyty mialy cos wspolnego ze zgrzytaniem

A ja bym sobie dala glowe uciac,ze Ty juz masz prawko
Syla-stluczki nie zazdroszcze,ale milego weekendu u rodziny z Malibu to juz
tak.Najwazniejsze ,ze nikomu sie nic nie stalo.A Erys napewno bedzie szczesliwy,ze taka urodzona striptizerka mu sie trafila
Delicja-moja siostra je na zaparcia Activie,niw eimczy mozesz juz takiej malej Olci dawac,alemoze dawaj jej jogurty i rzeczy z probiotykami to wtedy bedzie cos lepiej z kupkami

A towarzystwa w domku Ci nie zazdroszcze,ale wierze,ze w koncu sie uwolnicie z tej chorej sytuacji.
JA mialam bardzo napiety weekend,goscie,goscie,w miedzyczaie maz poszedl na kawalerski wieczor,Antek ryczal jak opetany a ja mialam trzech kolegow Remika z Polski w domu,ktorych trzebabylo nakarmic i przenocowac.A wczoraj caly dzien z Trollami

No nic do sklikania ide teraz dalej dekorowac mieszkanie-do sklikania