No nic,nie poddaję się.Wracam jednak na ziemię i uspokajam się, dla własnego dobra psychicznego.Uda się.Kiedyś.Pozostaje czekać na wizytę bociana

Właśnie w tym problem.nie mam ochoty na nic.Nie wychodzę z domu,Zamykam sie w sobie.Pracy też nie mam siły ani ochoty szukać.Pogrążam się w mojej rozpaczy coraz bardziej.Już czasami brak mi sił by wstać z łóżka.Jedyną pocieszającą mnie myślą jest ta ze kiedyś zostanę mamą.Trzymam sie jedynie tego.nie mysl o tym tyle znajdz sobie jakies dobre zajecie ktore wyciagnie cie z tego koszmaru
A może u mnie też tak jest.temperatura podwyższa się,ale moze jajeczko te mi nie pęka???Ciekawe.Cykle mam niby normalnej dlugości (24dni).Nie wiem sama.Może wmawiam sobie juz kolejną przypadłość.W tym cyklu tempka mi podskoczyła tak jak powinna ale co z tego jak na USG wyszło ze pęcherzyk nie pękł i też owlki nie bylo!!!!
Mnie to piersi nie bolały od razu.Po 4-5 dniach od owulki zrobiły się tylko twarde ze można było nimi gwoździe wbijać.A boleć zaczęły koło 5 tygodnia ciąży dopiero.A teraz mam bardzo miękkie więc fasolki nie ma na 100%PS a i tak mam taka cicha nadzieje i sprawdzam moje piersi czy bola a one nie chcawredne!!!
Rozumiem Ciebie doskonale, mnie tez owładnęła myśl o dziecku. DO tego stopnia, że od trzech miesięcy nie poszłam na zadną impreze, prócz własnego slubu. Na studia tez misie nie chce chodzic. Mam przygotowac dwie laborki i mi sie nie chce. Koszmar...[Właśnie w tym problem.nie mam ochoty na nic.Nie wychodzę z domu,Zamykam sie w sobie.Pracy też nie mam siły ani ochoty szukać.
Co myśli mój mąż?Tego chyba nikt nie wie.Ja jestem zamknięta w sobie ale on jest umysłową twierdzą nie do zdobycia.Rano jedzie do pracy,a potem zje obiad i do wieczora gra w grę online.Także ja siedzę w jednym pokoju a on w drugim.Chyba obojgu przydałaby się jakaś odskocznia.pomysl o swoim mezu co on czuje co mysli jak widzi cie w takim stanie a moze zrobiłabys Wam wspolna niespodzianke ubierz sie wymaluj załatw kino na wieczor
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość