a jak ja mam się z tą położną skontaktować???
tam gdzie zglosiliscie maluszka do przychodni zapytajcie o wizyte poloznej. U nas byla dwa dni po tym jak wrocilismy do domku. I mam z nia kontakt gdyby cos sie dzialo. Dzownie do przychodni i sie z nia kontaktuje.
piję koper włoski, mam nadzieję że to pomoże bo już tracę siły i cierpliwość.
mozesz tez maluszkowi podac koper wloski. Mi polozna powiedziala zebym go pila ale moge tez podawac malutkiemu. jeszcze nie zauwazylam zeby tak go meczylo bardzo dlatego pije tylko ja, ale jakbym widziala ze cos sie dzieje to bym i jemu dala mimo ze w mleczku dostaje.
Filipkowi odpadł pępuszek dwa dni temu i zauważyłam że troszke mu krwawi
czy to normalne????
i mojemu Oliwusiowi tez odpadl i widze ze tez troszke mu krwawi. tzn nie widze jak krew leci ale widze zaschnieta. Jutro moze polozna przyjdzie do nas to zapytam jej i napisze.
Wiecie ze moj Junior spal raz w nocy az 5 godzin
Troche sie balam ze glodny, ale jak zaczac kwekac to ja sama bylam w szoku ze to juz 5 godzin spimy.
Emilka - nie moge otworzyc tej bieliny cos... ale tez z checia kupilabym sobie cos eleganckiego. W h&m siostra kupila mi dwie koszulki - extra sprawa. Maja odpinane ramiaczka jak stanik do karmienia i maja taka gumke podtryzmujaca piersi ze nie beda ochlapniete. I dzien w dzien w nich chodze. Piore i chodze, piore i chodze
a sa bardzo wygodne. Kosztowaly chyba 80 zl komplet wiec chyba w miare przystepna cena.
Ile rodzilas?? dlugo?? Fajne uczucie jak maluszka na piersiach poloza no nie??