jak ja mam mało czasu ostatnio.. jasiek jakiś marudny, ciągle mu się ulewa i trzeba go pilnować i w dzień i w nocy, a jak już mam chwile to odsypiam

) i tak w koło, dobrze że P jest z nami to jest duuużo lepiej, bo sama to bym się zajechała..
U nas trzeba pójść sobie odebrać pesel, Jasia już na dniach powinien być, bo wczoraj skończył miesiąc

) i wyrósł już prawie z rozmiaru 56
Betka wzek jest rewelacyjny, mam teraz takie dziury na drodze, że szkoda gadać, a wózek świetnie amortyzuje i rewelacyjnie się prowadzi, teraz to co najwyżej ja moge się zachaczyć o jakąś dziure i się rozkraczyć, bo Małemu to na pewno nic nie grozi, nie myślałam, że za takie pieniądze będe z niego tak bardzo zadowolona, więc jeśli chcecie z Męzem kupować, to bardzo polecam!!
Wiecie co chyba łapie doła, bo na depresje poporodową to chyba za późno.. Normalnie jestem jakaś przewrażliwiona, bo raz siedze i ciesze się jak Mały wciągnie z butli 120ml i jest najedzony, a innym razem żałuje, że nie karmie go piersią, albo że urodził się przez CC, a nie naturalnie.. Chyba musze wyjść troche do ludzi i się odchamić, bo już mi uderza na głowe..
Dzisiaj jedziemy do mojej Babci, bo się w poniedziałek wprosiliśmy, właściwie to nas zaproszono :) a jutro mamy daleką wycieczke, jedziemy z Jasiem do Polic, do ciotki P, jest dla nas jak druga mama i jak nas znam to zejdzie nam cały dzień, bo chcemy jeszcze wjechać do jakiegoś supermarketu i zrobić już świąteczne zakupy..
Za to w poniedziałek mamy Mtki Boskiej Pienięznej odbieramy Jasia becikowe i tak mysle, że trzeba będzie mu kupić coś za te pieniądze, bo inaczej to się rozejdą na pierdoły..
Jednak najgorsze jest to, że chyba mam pierwszy @ po porodzie, bo plamienie połogowe już zanikło, a wczoraj pojawiła się świeża krew.. nic mnie nie boli całe szczęście, bo przed ciążąto zwijaałam się z bólu.. teraz chciał nie chciał trzeba będzie pomyśleć o zabezpieczeniu przed kolejną ciążą, bo rodzeństwo planujemy za jakieś 2 lata.. Myslałam o zastrzykach, ale musze jeszcze z moją gin pogadać, tylko to dopiero po nowym roku, bo ona przyjmuje w środy a teraz to albo wigilia i nie wypada, albo sylwester, chyba że mi się @ skończy do najbliższej środy to pójde..