ale super pewnie jak ksiezniczka bedzie wygladac!!! robcie duuuuuzo zdjec!!!!U nas chrzciny w pierwszy dzień świąt
Motylek22, pytalam sie meza i u nas tez sie nie zglasza nigdzie zeby pesel dostac. Jak go rejestrowal Michas to powedzieli ze za miesiac powinien byc i trzeba go odebrac. A pepuszek (bo pytalas o te strupki i krewke) to normalne ze tak jest - polozna dzis byla i mowila ze ok. Mowila tylko zeby na brzuszku klasc bo miesnie sie wzmacniaja czy cos.
A moj Oliwier buszowal od 10 do 15 a potem spal od 15 do 19. Umylismy go i teraz znow usnal. Tzn maz go umyl bo ja to sie boje.
Czy wy swoim chlopakom tez sciagacie troszke koncowke na siusiaku?? Bo mi w szpitalu i polozna mowili zeby troszke naciagac zeby wycwiczyc, zeby zastoju nie bylo.
ALE TU CISZA... Ale dobrze - nasze dzieciaczki NAJWAZNIEJSZE!!! Mam nadzieje ze to przez nie taka tu cisza. Ja sie odzywam czesto bo ja mam wszystko zorbione w domu. Nie robie prania (tesciowa zabiera), jedzonko mi przynosza albo przychodza i robia. Wlascwie tylko musze sobie sniadanie przygotowac (bo nawet kolacje maz robi), takze jak Junior spi to ja sie nudze...