Nie ma sprawypinko, też mam Nuka, ale inną i ten smoczek faktycznie przypomina cyca, muszę zobaczyć w sklepie z art. dziecięcymi, bo w markecie nie widziałam takiej. Dzięki za info.
Masz rację, to będzie niesamowita pamiątka za kilkanaście lat. Kupiłam wczoraj taką książeczkę"Album Twojego Dziecka" i już zaczęłam wczoraj trochę wypełniać.też chciałam kupić Dawidkowi, ale zawsze wypadnie mi to z głowy, to jest później fajna pamiątka
no ja też chciałam ale Marcin stwierdził że to niepotrzebny wydate, że nie będzie się interesowała ja wczoraj kupilam mojej zabce mate edukacyjna
Od wielu osob słyszałam, ze maty przyspieszaja rozwoj dziecka, bo sie okreca, zaglada, wyciaga roczki po kolorowe zabawki, ktore mozna tam przywiesic. Nie jest to znowu tak wielki wydatek, widzialam taki w markecie juz za 60 pare złotych. Jak Ula skonczy dwa miesiace, tez jej taka kupie.no ja też chciałam ale Marcin stwierdził że to niepotrzebny wydate, że nie będzie się interesował
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość