A raczej nie chce go uczyc hustania czy bujania bo potem bedzie problem
Kochana ja tez nie chce uczyc tego malej ale za puzno juz sie nauczyla co prawda w wozku nie kolysze ale na rekach albo najlepszy sposob to wrzucic ja do bujaczka .Powiem ze nic zlego w tym kolysaniu dziciaczki to lubia i tyle byle nie za mocno je husiac he he he a nie uwirzyly byscie jaka bylam kiedys przeciwna temu kolysaniu ale dzieci wszystko zmieniaja nawet poglady hehehe
ak jestesmy na dworze to spi jak zabity, to samo jak jedziemy samochodem
Weronisia tak samo ma bo jak jestesmy w domu to za dnia nie chce spac wcale zadlugo godzinka to maks jak spi w lozeczku ale zwykle to drzemka po 15 min chyba ze trzymam ja na olanach to spi nawet 3-4 godziny
Martwiłam się że może się nie najada ale to chyba niemożliwe bo mleko mi tryska strumieniam
No to napewno sie najada
Mój mąż mi powtarza że Filipek mnie tak bardzo kocha i chce być cały czas przy mnie i tylko ze mną czuje się bezpiecznie
I tu mezus ma racje dzieciaczki karmione piersia sa bardziej przywiazane do mamuni i potrzebuja z nia wiecej czuc bliskosci a synusiowie podobno to juz w ogole mamusini cycusiowie
Wczoraj go ululał i ładnie spał 4 godzinki potem go nakarmiłam i znów spał 4 godzinki więc się wyspaliśmy i mogłam wkońcu coś napisać
No to spał przeslicznie
Martwię się troszkę bo mój Filipek od kilku dni robi ciemno-zieloną kupkę
i nie wiem co to oznacza, chyba będę musiała zadzwonić do pediatry bo może to jakaś bakteria
No kochana lepiej to sprawdzic gdzies czytalam ze to nie za dobrze ale nie znowu strasznie .Najgorzej jest jak jest sluz lub krew ale sprawdzisz i bedziesz spokojna
Ja narazie na pampewrsach ciagle, małej nic się nie odparza wiec jest ok.
Moją piluszki tez nie odparzaja tylko chusteczki PAMPERS
Ale pomysle o tych z biedronki, bo kauflandu u nas nie ma.
Polecam naprawde sa fajne i nie drogie.Szkoda ze u was nie ma kauflanda bo te WICERSY sa najfajniejsze i najtansze
U mnie z nastrojem troszke lepiej ale jeszcze nie calkiem ok. Maja dzis mi dala pospac, spalysmy razem u nas w łóżku
Trzymaj sie kochana
My caly czas spimy z mala razem tylko czasem spi w lozeczku hehehe psujemy dziecko hehehe a puzniej bedzie placz
obudzila się koło 23 na jedzonko, potem o 6 rano i dopiero o 9.30. Takze i ja jestem wyspana.
No to slicznie tez spi Moja usnela o 21 ale za godzinke sie obudzila potem 23 usnela i z malymi przerwami sie budzila o 24:30 polozylam ja do lozeczka i obudzila sie 3:30 no to ja wzielam do siebie i spala do 7
A teraz spi ale co chwilke sie przebudza bo jest rozwydrzona i liczy na spanko na kolankach lobuziara
MILEJ NIEDZIELKI WAM ZYCZE