Hej Dziewczyny
)) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na wstępie muszę Was moje drogie bardzo bardzo przeprosić. Przepraszam Was z całego serca, że zaniedbałam TT, pisanie i odzywanie się. Obiecuję się poprawić i nadrobić zaległości. Mam także nadzieje, że mi kiedyś wybaczycie. Błagam o przebaczenie
Moją nieobecność tłumaczę, zawrotem głowy związanym z remontem. Na szczęście mam już ten cały bałagan za sobą !!!. Do tego ,przez remont musiałam pomieszkać z teściami prawie 3 tygodnie, także możecie sobie same wyobrazić co się działo. Mam fajnych teściów ale co za dużo to niezdrowo.
Skończyłam remont mieszkanka w Olsztynie i jestem bardzo zadowolona z efektów. Teraz jestem w Kędzierzynie z M. i Julką. Po świętach jadę do Białegostoku odwiedzić babcię, która wróci z USA po 20 latach pobytu.
Jula ma się dobrze, nie choruje, rośnie jak na drożdżach, wyrasta mi z ubranek. Waży ok7 kg. Wcina sobie zupki, marchewkę z jabłkiem, soczki itp. Zmieniłam jej już mleko na 2. Chciałabym, że przesypiała mi całą nockę ale to chyba nie takie proste. Wstaje w nocy raz na jedzenie tak ok3. Pobudkę już na dobre robi sobie 6-7.
Dziewczynki, Wasz dzieciaczki są śliczne. Mniej więcej, coś tak czytałam co pisałyście.
Evik masz fajne foteczki.
Janiolek piękne pudełeczko
Wkleje kilk fotek