Moj net doprowadza mnie do szału

zirca, Witaj kochana

Dziwczynki znalazlam pare z was na NK i zprosilam a tak pzry okazji pooglądałam foteczki SUPER wyglądacie
jej ja bez netu to bym tu oszalala chyba w sumie to z wami mam czestszy kontakt niz z zywymi ludzimi tu, no oprocz Kacpra i Piotrawlasciwie mysl, ze od piatku znowu go nie bede miala i nie wiem co tu zrobic za bardzo
Dzięki Martunia,Ale jak jeszcze schudne jakies 10-13 kg to bede sie lepiej czuła ale narazie jak karmie małą to nie bede szalala z dietamiDana Ty wygladasz jak siostra do swoich dzieci nie jak mamaSUPER poozazdroscic
Ja tez tak koochana chce ale bardziej je miec przy sobie i calaowcMoje loze :) a poza tym chce zeby z rana budzil mnie tupot malutkich stopek przybiegajacych do nas do lozka![]()
kochana ja nawet dzis ogladalam program o tym i ze wszystko jest ok ale nie za dlugo a co do nosidelka to ze najlepiej od 4 miesiaca nie wczesniej a chuste juz od 0 mozna i ze jak robili takie testy to ze chusta lepiej wypada i czesciej ja wybieraja matkiJ a dostałam od kuzynki nosidełko ale coś mi się nie widzi na dłuzej narazie Antka daje na 15 min bo boje się o jego kręgosłup ??i mysle żeby chuste kupić ale boje sie tych wiązan
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość