Witam
Ja dzis od rana do wieczora z chlopakami u tesciow siedzialam na wsi i teraz tak sobie doczytuje was, bo dzieciaki spia.
No prawde wy gadacie ze czasem ciezko z 2 dzieci zwlaszcza malych, u nas najgorsze jak ktos jest lub gdzies jestesmy wtedy jeden i drugi daje w kosc, ale jak jestem sama u siebie w domu tylko z nimi jest spokoj, czasem zdarzy sie jakis gorszy dzien.
Najgorsze sa ranki nie wiadomo za ktorego lapac i to samo na wieczor, nie wiadmo ktory pierwszy do spania.
Latwiej jak jest maz , ale on na 2 zmiany robi wiec jakos trzeba sobie radzic
kasiekk, no trzymam kciuki za mieszkanko, na prawde szybki przeskok na liscie zrobiliscie, oby wam sie w koncu udalo i ztym mieszkankiem i praca , bo wiadomo ze czlowiek chcial by zaczac normalnie funkcjonowac
No i za zakup butkow
a te gry co pokazalas super
My dla Milana kupilismy konsole dla dzieci do gry, taka od 3 lat , fajna i gry uczase literek i cyferek
pata, za zgubione kg , oby tak dalej
Paulina446, no super ze sie staracie o rodzenstwo dla Kacperka , oby wszystko poszlo po waszej mysli
a co chiala bys teraz coreczke pewnie??
Ja to mam 2 chlopakow i tez jest fajnie , synusie mamusi
Natashka, trzymam kciuki za prace, wlasnie szukaj szukaj, bo do byle jakiej tez nie ma co sie pchac, czasem trzeba mierzyc troszke wyzej