Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

10 sty 2009, 15:46

Beatris mi tez sie od czasu do czasu zatyka ucho, ale mnie nie boli. u ciebie to chyba raczej przez chorobe ten bol. a z tego co mi mowila ginka to mozna sobie zaaplikowac leki ale tylko te ktore sa na Paracetamolu. apap chyba jest wlasnie na paracetamolu wiec nie powinno sie nic dziac. ja tez kiedys wzielam na bol glowy. no a na to nieszczesne ucho to nie mam pojecia co jeszcze moge ci poradzic :ico_olaboga: kuruj sie i zdrowiej nam. wygrzewaj sie pod kolderka. innego wyjscia nie masz...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2009, 16:23

cześć dziewczyny

mąż sprząta mieszkanko :-D :ico_brawa_01:
niedawno wróciliśmy z zakupów (ale tylko spożywczych)
jak posprząta to mamy jechać ze szwagrem do znajomych :-D

a powiem wam co wczoraj mój mąż zrobił
poprosiłam go, żeby kupił mi balsam nivea jak bedzie wracał z pracy i dzień wcześniej pokazałam mu jak wyglada ten balsam
on oczywiście zapomnial i pamiętał tylko , że nive miał być i wyobraźcie sobie, że wąchal wszystki balsamy, bo po zapachu może pozna :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
wąchał i wywąchał :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
kupił dobry :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
bo powiedział, że pamiętam jak pachnę jak sie nim posmaruje :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a bał się do mnie zadzwonić, żebym na niego nie nakrzyczała, że znowu zapomniał co ma kupić :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Beatris :ico_olaboga: 3000zł, za wycięcie migdałka :ico_szoking: :ico_olaboga:
o matko jak drogo?? :ico_olaboga:
przecież to jest dziecko , to nie mogą taniej wsiąść?? :ico_olaboga:

jejku bidulko ale sie męczysz z gardłem i teraz jeszcze uchem :ico_olaboga:
zdrówka ci życzę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
bo ja nie wiem co można barć na ucho
ale apap nie można brać w ciąży i podczas karmienia
ale za to można brać paracetamol też jest przeciw bólowy

jedwabnao matko czytałam co pisałaś i zapomniałam
chyba skleroza mnie dopadła
ale w tym wieku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jedwabna

10 sty 2009, 16:32

jedwabnao matko czytałam co pisałaś i zapomniałam
co zapomnialas?

ciekawe jak tam Marcia. rany juz sie nie moge doczekac kiedy ja bede miec przy sobie taka kruszynke...

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

10 sty 2009, 16:57

przecież to jest dziecko , to nie mogą taniej wsiąść??
zawsze wszystko dla dziecka jest najdroższe bo wiadomo że dla dziecka rodzic zrobi wszystko i wyda każdy nawet ostatni grosz...
ale apap nie można brać w ciąży i podczas karmienia
ale za to można brać paracetamol
ale apap właśnie na paracetamolu jest to czemu nie można? zmartwiłaś mnie bo przez ostatnie pare dni ze 3 wziełam, ale lekarz powiedział że można...

Awatar użytkownika
jedwabna

10 sty 2009, 17:14

zawsze wszystko dla dziecka jest najdroższe bo wiadomo że dla dziecka rodzic zrobi wszystko i wyda każdy nawet ostatni grosz...
no pewnie ze tak. i w dodatku ze wszystkim tak jest. ciuszki dla dzieci sa nawet drozsze od tych dla doroslych niejednokrotnie...
ale apap właśnie na paracetamolu jest to czemu nie można? zmartwiłaś mnie bo przez ostatnie pare dni ze 3 wziełam, ale lekarz powiedział że można...
moja ginka tez powiedziala ze mozna. ponoc wszystko co jest na paracetamolu a innych nie mozna. czyms sie trzeba w koncu leczyc :ico_chory:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2009, 19:05

co zapomnialas?
a bo chciałam ci coś napisać i z głowy mi wyleciało i dalej nie pamiętam :ico_noniewiem:
:ico_puknij: debile
ale mają racje człowiek dla dziecka wszystko zrobią
a to już nie wiem
ale jak kiedyś czytałam ulotkę to nie można było brać , bo moją kuzynkę głowa bolała i chciała wsiąść to tam było napisane , że kobiety karmiące tez nie mogą, ale to było z 3 lata temu może teraz apap jest bezpieczny :ico_noniewiem:

a jak w ulotce jest napisane??

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: jak sie pomyliłam i w błąd was wprowadziłam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja tu mam takie tabletki nazywają się paracet i wiem na 100% , że je moge brać
moja ginka tez powiedziala ze mozna. ponoc wszystko co jest na paracetamolu a innych nie mozna. czyms sie trzeba w koncu leczyc :ico_chory:
no to ginka na pewno ma racje

Awatar użytkownika
aga29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

10 sty 2009, 19:25

Beatris60 apap można brać i w ciąży i przy karmieniu na pewno. Ja w ciąży z filipkiem miałam zapalenie ucha i lekarz właśnie apap mi przepisał konsultowałam to z moim ginem i on powiedział, że można bo apap jest właśnie na paracetamolu, a to najbezpieczniejszy lek przeciwbólowy

Awatar użytkownika
jedwabna

10 sty 2009, 19:41

a bo chciałam ci coś napisać i z głowy mi wyleciało i dalej nie pamiętam
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Beatris :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suwaczek ci sie przesunal :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to juz koniec. dalej sie juz nie ma gdzie przesuwac :ico_haha_01: :-D :ico_haha_01: :-D :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2009, 19:48

Beatris :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suwaczek ci sie przesunal :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to juz koniec. dalej sie juz nie ma gdzie przesuwac :ico_haha_01: :-D :ico_haha_01: :-D :ico_haha_01:
a no przesunął się :-D
ale fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jedwabna

10 sty 2009, 19:56

a ja lece robic salatke. maz spi bo go cos glowa boli. a ja sie znowu nudze................................... co za los.................ale juz niedlugo bede miec pelne rece roboty i nie bede miec czasu na nudzenie sie :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”