zawsze wszystko dla dziecka jest najdroższe bo wiadomo że dla dziecka rodzic zrobi wszystko i wyda każdy nawet ostatni grosz...przecież to jest dziecko , to nie mogą taniej wsiąść??
ale apap właśnie na paracetamolu jest to czemu nie można? zmartwiłaś mnie bo przez ostatnie pare dni ze 3 wziełam, ale lekarz powiedział że można...ale apap nie można brać w ciąży i podczas karmienia
ale za to można brać paracetamol
no pewnie ze tak. i w dodatku ze wszystkim tak jest. ciuszki dla dzieci sa nawet drozsze od tych dla doroslych niejednokrotnie...zawsze wszystko dla dziecka jest najdroższe bo wiadomo że dla dziecka rodzic zrobi wszystko i wyda każdy nawet ostatni grosz...
moja ginka tez powiedziala ze mozna. ponoc wszystko co jest na paracetamolu a innych nie mozna. czyms sie trzeba w koncu leczycale apap właśnie na paracetamolu jest to czemu nie można? zmartwiłaś mnie bo przez ostatnie pare dni ze 3 wziełam, ale lekarz powiedział że można...
a bo chciałam ci coś napisać i z głowy mi wyleciało i dalej nie pamiętamco zapomnialas?
zawsze wszystko dla dziecka jest najdroższe bo wiadomo że dla dziecka rodzic zrobi wszystko i wyda każdy nawet ostatni grosz...
a to już nie wiemale apap właśnie na paracetamolu jest to czemu nie można? zmartwiłaś mnie bo przez ostatnie pare dni ze 3 wziełam, ale lekarz powiedział że można...
no to ginka na pewno ma racjemoja ginka tez powiedziala ze mozna. ponoc wszystko co jest na paracetamolu a innych nie mozna. czyms sie trzeba w koncu leczyc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość