Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

13 sty 2009, 22:41

samemu to strasznie jest
okropnie,przeokropnie i wogole nawet nie znajduje slow jak ciezko mi jest tu samej......
jeszcze dzień jakoś zlatuje , a jak trzeba iść samemu spać do łóżka to ciężko zasnąć
no wlasnie. :ico_olaboga: jeszcze w dodatku ja to sie wszystkiego boje.chyba sie za duzo horrorow naogladalam. jak leze w jednym pokoju to zaraz slysze jakies stukanie,pukanie i az mnie zimne poty oblewaja. lece po wszystkich pomieszczeniach zeby posprawdzac a tu nic. tylko sie znowu poloze a tu znowu. a jak zasypiam to mam cala koldre na sobie i tylko oczy mi wystaja. i chocby bylo nie wiem jak goraco to za nic na swiecie nie odkryje sie... wiem ze to moze glupie bo przecie dorosla jestem, ale jak powiedzialam moim kumpelom ze jestem sama to zgodnie stwierdzily ze one same by sie baly zostac w pustym mieszkaniu... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 22:55

no wlasnie. :ico_olaboga: jeszcze w dodatku ja to sie wszystkiego boje.chyba sie za duzo horrorow naogladalam. jak leze w jednym pokoju to zaraz slysze jakies stukanie,pukanie i az mnie zimne poty oblewaja. lece po wszystkich pomieszczeniach zeby posprawdzac a tu nic. tylko sie znowu poloze a tu znowu. a jak zasypiam to mam cala koldre na sobie i tylko oczy mi wystaja. i chocby bylo nie wiem jak goraco to za nic na swiecie nie odkryje sie... wiem ze to moze glupie bo przecie dorosla jestem, ale jak powiedzialam moim kumpelom ze jestem sama to zgodnie stwierdzily ze one same by sie baly zostac w pustym mieszkaniu... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja mam tak samo :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: i to od horrorów
a najbardziej przerażają mnie filmy o duchach bo w nie wierzę i po takim filie to je wszędzie widzę :ico_chory:
ja nawet jak się myję w łazience to nie zamykam oczów bo jeszcze mnie ktoś pod prysznicem zabije, albo nie patrze w lustro by nie zobaczyć ducha lub mordercę za nim :ico_olaboga: :ico_chory: ja to mam schize :ico_puknij:
dlatego już nie oglądam od prawie 3 lat horrorów :ico_nienie:
no w sumie jest niby lepiej, ale przeszłość z horrorami daje o sobie znać

a ja mam jeszcze jedno pytanie do was dziewczyny
wam tez tak strasznie kwachem śmierdzi z majteczek??
normalnie ciągle się myję a mi dalej gibi, normalnie nie mogę się tego kwachu pozbyć

Awatar użytkownika
jedwabna

13 sty 2009, 23:01

ja mam tak samo i to od horrorów
a najbardziej przerażają mnie filmy o duchach bo w nie wierzę i po takim filie to je wszędzie widzę
ja nawet jak się myję w łazience to nie zamykam oczów bo jeszcze mnie ktoś pod prysznicem zabije, albo nie patrze w lustro by nie zobaczyć ducha lub mordercę za nim ja to mam schize
dlatego już nie oglądam od prawie 3 lat horrorów
no w sumie jest niby lepiej, ale przeszłość z horrorami daje o sobie znać
co tu duzo mowic-ja mam identycznie i tez mysle ze to od horrorow, ale od kad zaszlam wciaze to nie ogladam no ale to wszystko i tak wraca. a z ta lazienka to mam tak samo. hihihi widocznie horrory dzialaja na nas tak samo :ico_olaboga:
wam tez tak strasznie kwachem śmierdzi z majteczek??
normalnie ciągle się myję a mi dalej gibi, normalnie nie mogę się tego kwachu pozbyć
mi nie smierdzi, ale za to zauwazylam ze pojawily sie takie biale geste uplawy. czasami tez miewam zoltawe. nie wiem od czego to zaley

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 23:04

hihihi widocznie horrory dzialaja na nas tak samo :ico_olaboga:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_olaboga:
po co nam to było oglądać ?? :ico_puknij: , żeby teraz bać się samemu :ico_olaboga:
ale za to zauwazylam ze pojawily sie takie biale geste uplawy
no białych to ja tez mam bardzo dużo , ale tylko białe :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-01-13, 22:05 ]
mi nie smierdzi
kurde ciekawe od czego to zależy??

[ Dodano: 2009-01-13, 22:05 ]
co wizytę badają mi mocz i jest wszystko ok

Awatar użytkownika
jedwabna

13 sty 2009, 23:17

po co nam to było oglądać ?? , żeby teraz bać się samemu
teraz to chyba sobie bede sama w brode pluc :ico_olaboga: staram sie nie myslecnad tym, ale jak jest cisza w domu albo wchodze do ciemnego pokoju to normalnie mi sie wlos na glowie jezy...
kurde ciekawe od czego to zależy??
nie wiem ale nie przejmuj sie tym, bo jesli by bylo cos nie tak to nawet w moczu wyjdzie. jak ja mialam zapalenie pochwy to wlasnie w moczu mi bakterie wyszly.

rany juz praktycznie 3 dni i moge rodzic. dzidzi juz bedzie na tyle duze i rozwiniete ze nie ma przeszkod...oczywiscie wole zeby posiedzialo do terminu no ale jakos to i tak dziala na psychike ze to juz mozna...

mierzylas sie ostatnio w pasie? bo ze zdjec widze ze tobie tez jakos tak podskoczyl brzuszek:)))

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 23:20

ale jak jest cisza w domu albo wchodze do ciemnego pokoju to normalnie mi sie wlos na glowie jezy...
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: psychika płata figle :ico_puknij:
rany juz praktycznie 3 dni i moge rodzic. dzidzi juz bedzie na tyle duze i rozwiniete ze nie ma przeszkod...oczywiscie wole zeby posiedzialo do terminu no ale jakos to i tak dziala na psychike ze to juz mozna...
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nie wiem ale nie przejmuj sie tym, bo jesli by bylo cos nie tak to nawet w moczu wyjdzie. jak ja mialam zapalenie pochwy to wlasnie w moczu mi bakterie wyszly.
no właśnie , tez mi się wydaje, że wtedy cos by w moczu wyszło
mierzylas sie ostatnio w pasie? bo ze zdjec widze ze tobie tez jakos tak podskoczyl brzuszek:)))
a no pewnie :-D
jakąś godzinę temu miałam 95cm :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

13 sty 2009, 23:28

super
no nie wiem czy tak super. boje sie cholernie.
jakąś godzinę temu miałam 95cm
no to ja jakis miesiac temu moze niecaly mialam dokladnie 100, ale juz widze ze mi teraz znowu urosl...
ciekawe co sie dzieje z Ragazza tyle czasu juz z nami nie pisala... i milutka

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 23:31

no nie wiem czy tak super. boje sie cholernie.
będzie dobrze :ico_pocieszyciel:
ja tez się bardzo bałam , ale już mi przeszło :ico_sorki:
no to ja jakis miesiac temu moze niecaly mialam dokladnie 100, ale juz widze ze mi teraz znowu urosl...
a ile teraz masz??
kurcze ja to żałuję, że od początku nie mierzyłam brzucha wtedy bym wiedziała ile mi urósł
ciekawe co sie dzieje z Ragazza tyle czasu juz z nami nie pisala...
no może nie ma dostępu do neta bo na gg też jej nie ma

ale zaraz do niej napiszę to może się odezwie jutro :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jedwabna

13 sty 2009, 23:32

a masz tez tak ze ci sie dzidzi uklada przewaznie po jednej stronie brzucha? ja wrecz czuje ze jest po prawej stronie a po lewej to pewnie lozysko jest. zreszta jak kopie to widac gdzie mi sie brzuch wybija. no i czasami mam gule po prawej stronie a po lewej tak bardziej plasko... :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 23:36

jedwabna, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mój też po prawej ciągle się wypina
lewa pusta a prawa pełna, aż brzuch taki niekształtny się robi :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-13, 22:38 ]
ja już obrączkę wczoraj musiałam zdjąć, bo już ciężko schodziła i bałam się , że później już całkiem nie zejdzie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”