znam troszkę Wrocław, a co za tym idzie kilka sztuk dziewczyn teżA co słyszałaś coś?
tak, mieszkamy w Szkocji z Chłopem i dwójką mniejszych PanówA mieszkasz teraz za granicą?
noo, to teraz może rozruszamy troszeczkę te kąty forumO, ale dziewczynki się rozpisałyście. Fajnie ruszył wątek. Ja pisze jeszcze na marcóweczkach.
To rzeczywiście, szybka reakcja to jest najważniejsze, czasem lepszy szpitalik w małej miejscowości niż w dużym mieście.Reakcja personelu była natychmiastowa. Mimo, że było ciężko to zarówno do szpitala i do personelu nie mam zastrzeżeń.
To super, najważniejsze, żeby czuć się bezpiecznie, poród to bardzo ważne i niełatwe wydarzenie.ale teraz wiem, że kolejne ciążemogę spokojnie tutaj zaczynać i kończyć
Oby nam się to udałonoo, to teraz może rozruszamy troszeczkę te kąty forum
Superowego musisz mieć chłopa, że chce Ci przygotować imprezkę, mój o to nie pytał, a i ja jakoś o tym tak nie myślałamnoo, ja urodzinki mam 27 września, ale tyle w wakacje będzie się działo, że Chłop twierdzi, że chciałby szybciej wszystko wiedzieć...
Kochana to wszystko ma swoje graniceSuperowego musisz mieć chłopa, że chce Ci przygotować imprezkę, mój o to nie pytał, a i ja jakoś o tym tak nie myślałam
Hehehehe, to dlatego tak czekaKochana to wszystko ma swoje graniceon juz się doczekać nie może, aż mi 3 wskoczy z przodu
jest 5 lat starszy ode mnie i niechcący gdzieś tam w żartach mu powiedziałam, że on to juz 3 sort, a ja jeszcze drugi
noo i chyba trafiłam w bolące miejsce niechcący... od tamtej pory nie może sie doczekać mojej trójki z przodu
Sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie.... mam dużo do roboty, bo dzisiaj mój mąż rano pojechał z meblami i zostało mi dużo szpargałów do pochowania i muszę przyszykować miejsce pod nową szafę...jak tam plany u Was na dzisiejszy dzionek??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość