Witajcie kochane,
Joanna24 pisze:No rozbebłane i byle jak ubrane to się zgadzam ale z malowaniem nie
Ja sama się nie maluję. Czasami lekki makijaż zrobie ale to wszystko.
ja też specjalnych makijaży nie odwalam - zazwyczaj oko maluję i błyszczyk na usta, ale to widać kiedy jakaś dziewczyna się maluje na co dzień a kiedy nie
mamamonia pisze:Kurtka mi się nie dopina, zimno ,a w nocy gardło bolało. Lepiej jak zostanę.
masz rację, zostań w domku, bo poco ma Cię niepotrzebnie zawiać i rozłożysz się całkiem. Jeszcze się na spacerujesz i to już niedługo
chco przyznam się, że sama bym na spacer poszła ale nie chce mi się w taką pogodę, niby u nas słonko, ale wiatrzysko wieje i ziamno brrr...
Joanna24 pisze:A to już jutro późnym wieczorem. Nie moge się doczekać
no to super, popatrz jak to zleciało, raz dwa
a Ty się oszczędzaj i uważaj na siebie
AgaSza pisze:też się do fryzjera wybiorę
I się zapisałam na piątek. A jutro do gina idę-zobaczymy co tam u maleństwa słychać-miał tak szybko wychodzić, a teraz coś mu się nie spieszy
no to czekamy na foty z nową fryzurką i na wieści od gina
Emma pisze:Wizytę mam za tydzień ale nieiwiem czy wcześniej się nie umówię, bo nie daję już rady,niech to cc mi robi po 37tc a nie kilka dni przed terminem, bo to i dla mnie meczące i dla dziecka też skoro się pcha to nie ma co powstrzymywać i ryzykowac.
idź, do gina idź, pogadaj z nim, może faktycznie lepiej jak Cię wezmą szybciej, bo tak to się niepotrzebnie Ty umęczysz i dziecko. mały jest spory, to wydaje mi się że nie ma go co blokowac.
Daj znac czy jedziesz noi co tam Ci lekarz powiedział. Trzymaj się już niedługo na szczęście
asika82 pisze:Ciekawe jak tam Eve i jak Małgoska dochodzi do siebie, wiecie coś na ten temat?
od eVe nie mam jeszcze żadnych wieści, zaraz do niej napiszę.
Małgośka ma się dobrze, mówi, że od wczoraj chodzi i czuje się bardzo dobrze. Malutka ma mały problem z piersią, ale już jest coraz lepiej. Uczą sie siebie nawzajem i jest prze szczęśliwa, że ma małą przy sobie. Pozdrawia Was wszystkie ciepluśko
[ Dodano: 2008-03-19, 17:09 ]a co tu tak cicho dzisiaj
mam wieści od eVe - najprawdopodobniej te bóle spowodowane są uciskiem na splot nerwowy i tak będzie aż do porodu, jutro ma spotkanie z neurologiem.
Biedna, bo jeśli tak to będzie się musiała męczyć tak do końca i pozostaje jej jedynie wierzyć w to, że jak mały zacznie się przemieszczać w dół i szykować do porodu to może przestanie uciskać...