witajcie wieczorową pora
niestety dzis mi nie jest dane pisac posta bo pierwszym razem pisałam mega długiego i juz miałam koniec ,a[size=200] mela[/size] mi kompa wyłaczyła drugi raz napisałam znowu mega ,ale tym razem tt szwankowało i mi wykasowało no szlak mnie trafił 45 min wyjęte z zyciorysu
tak po krótce
czasu mało bo mąz dzis wrócił w nocy
Nocka ok ,2 pobutki wstała rano po 7 ,niestety kaszel i katar przeszkadzał ,poszliśmy przed południem do lekarza,ale nie z tego powodu tylko jakieś badziewie wyskoczyło jej na policzku i od tygodnia nieustępywało ,wiec pediatra stwierdził ,ze to nietolerancja na jakieś jedzonko , tak se potem przypomniałam ,ze jadła jogurt z BIEDRONKI dosyc kawaśny był i co tam jeszcze zawierał to cholera wie , na poliki dał maść ,ale dośc dobra bo posmarowałam raz i juz blednie ,a przy okazji zbadał no i kazał dawać syropek wapno -ja daje MUKOSOLVAN ,a przy okazji poprosiłam o recepte EURESPAL do uzupełnienia apteczki na nastepny raz .
aaaaa no i nieobeszło sie bez prezentów MELA dostała od taty śliczna lale- bobaska spiewającą gadajacą itp. + do tego wózeczek do kąpletu jest superrrrrrrr u nas takich chyba nie maaa,a mamusia w rewanzu nowy telefonik i zestaw pieciu perfumów DIOR
OCZYWISCIE JESTEM W POLU Z ZAKUPAMI SZAŁ CIAŁ -zepsuła mi sie pralka no i dzis ogladaliśmy ,jutro przywiozą nową nówke funkiel nie śmigana
ooo dla[size=200] EMI[/size] za pierwsze kroczki
[size=200]karolka[/size] super paznokietki -tylko pomarzyc
[size=200]sensibel[/size] -[size=200]DOMI [/size]ma taki wózio dla[size=200] krzysia[/size], dobry wybór
[size=200]urmajo[/size] -jak tam nowy kabriolet? widze ,ze ok [size=200] Majunia[/size] w dziesiątym niebie
wiecej nie pamietam
do następnego kliknięcia ,niewiem kiedy bede miała czas