Pestka witaj
super ze chlopcy rosna jak na drozdzach! jak ze zdrowkiem???
Siunia dla Natanka i MIlana
jak widac kazde dziecko inne jest i rozwija sie po swojemu we wlasnym tempie
Kasiek mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy! Faktycznie strraszny ten koniec roku mieslicie ale mam wielka nadzieje ze ten poczatek to tak chwilowo kiepski i bedzie dobrze! Trzymam kciuki za zdrowko calej Waszej rodzinki!!
Paulina pochwal sie nowa fryzurka
my wczoraj bylismy w aqua parku i bwailismy sie fajnie, ale mnie juz na basenie zaczelo lamac i zle sie czuc zaczelam, jakw rcocilismy do domu to juz mialam 38,7 stopni goraczki, wzielam 2 grypexy na noc i poszlam spac, Oskara poprosilam ab hy tez grzecznie zasnal bez czytania bajki i krzykow i posluchal mnie...
kurcze a dzis wstal po 8 i cos tam pokasluje, juz mu zaplikowalam co nieco i sie teraz mode,l aby go nie rozlozylo..
na dzien babci jak bylismy u moejj babuni to sie okazalo ze ona na antybiotyku i cos mam czutke ze od niej zalapalam i tak mi sie rozwijalo te kilka dni az mnie scielo...dzis tez sie kiespko czuje, gardlo boli, katar meczy, glowa boli i wszystkie miesnie, ale zrobilam sobie gorace melko z miodziekim, psiknelam tantum verde i siedze cieplo ubrana i sie wyp;acam...
popoludniu chyba pojde do apteki z mlaym jesli nie ebdzie gorzej kaszlal i kupie vicka sobie an noc bo dla malego mam jakies tam rozne lekarstwa w razie W
a tak sie cieszylam ze nie chorujemy hehe i mnie scielo