to powdziwiam i gratuluje wytrwałoscciJa mam chopla na punkcie wlosów myje codziennie i codziennie modeluje Takie mam małe skrzywienie Ja uwielbiam długie włosy ale dla męża obcinam sie krocej

Ja to nie cierpie moich włosow, troche mi sie kreca i jak je poczesze po umyciu to wygladam jak lew, takie siano mam, wiec zeby fajnei wygladac musze je na grubej szczotce modelowac, no a nie zawsze mi sie chce

ja miałam w zeszłym roku, ale potem zaczełam zapuszczac, jakos mnie denerwowala a zwłaszcza latem jak było ciepło to ciagle ja spninałam, teraz mam juz taka prawie za uszy i chyba nie zdecyduje sie na kolejnaja chce grzywke!!! i nie moge sie zdecydowac. tzn jestem zdecydowana ale zawsze widze jakas wymowke zeby sie do fryzjer nie wybrac...

ja tez chyba bym nie dała rady, chociaz do wszystkiego mozna sie przyzwyczaica poza tym i ja jakos chyba bym nie wytrzymala - a to na wspolnej, a to brzydula a to jakis film od czasu do czasu, a to tvn style

U mnie na szczescie moj M nie przepada za sprotem, za to w koło leci tvn turbo, discavery i inne takie

#ania#, no masz racje, nie bede go karmic na spaniu, za bardzo sie boje, a włoski jak troszke dłuzsze to fajna fryzurke mozna do slubu zrobic.
Liczymy potem ma fotki panstwa młodych