Ale teraz przy karmieniu tylko butelka jest cos innego

czyli nie bedzie cie przez miesiac na neciemy wlasnie zrezygnowalismy z kablowki i interentu ale tylko w wmarcu nie bede miala

racja, racja. chociaż ja miałam malutko mleka w cycuszkach więc nie miało się czym odbićJak ja karmiłam cycem to tez nie zawsze do odbicia brałam, w sumie prawie wcale
Ale teraz przy karmieniu tylko butelka jest cos innego
najprawdopodobniej beed bo M wezzmie przenosny net z orangaczyli nie bedzie cie przez miesiac na necie
no przy dzieciaczkach czas szybko leci i mało czasu na przyjemnoscia też dosyć dużo tv oglądam chociaż teraz nie mam na to za wiele czasu,
ja tez mialam kiedys przez pare dni takie cos, ze maly w ogole w dzien nie spał a i w nocy potem tez nie bardzo, chciaz wydawalo by sie ze bedzie zmeczony a ty nic. Jakos potem samo to przeszłoMój Filipek wczoraj w ciągu dnia w ogóle nie spał zasnął dopiero o 18 i spał 3 godzinki a później zasnął dopiero o północy no i wstaliśmy o 8. Coś mało śpi ostatnio
Bo ten czas sie odlicza przeciez.Patrzcie jak dziwnie oblicza sie termin porodu, od ostatniej miesiaczki, a przeciez do zapłodnienia dochodzi dopiero po tym okresie, gdzies około dwoch tygodni
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość