Dobry wieczór wszystkim!!!
pierwsze święta wielkanocne z naszymi dziciaczkami "na zewnątrz" za nami

u nas również było bardzoo rodzinnie i milutko

szkoda jedynie że tak szybko wszyscy sie rozjechali, także i my wczoraj musilismy wracać do siebie, no ale tak to juz jest

Alek szalał na zmianę z dziadkami, cioteńką i wujaszkiem
a wasze dziciaczki widzę postąpy i postępy zaliczają!!!!

dla dzielnych maluszków na nocniczkach

pojętne dzieciaki
wielkie brawa także dla kolejnych ząbków

podziwiam pannicę z 8 zabkami

u nas 3 zabek nie może wyjść, stękamy stękamy od lutego a tutaj nic jak na razie
brawa też dla mam za super diete dla swoich dzieciaczków

takie różności już jadają Wasze dzieci!!!!

Madziorka - jesteś niesamowita

Twój szkrab już tyle zajada

no wielkie brawa i gratulacje

Frydza dla Was również

zresztą wszystkie Wy czerwcówki jesteście niezłe w kuchni waszych dzieci!!!!my to daleko w tyle

no fakt ta alergia przeszkadza, ale poza tym ja sie nie moge przełamać, żeby np dawać dziecku kawałek banana, czy kosteczke chlebka, boje sie ze sie bedzie dławić

cięzko mi sie przełamać

jak to było u Was?????

bo ja wszystko rozdrabniam na maksa

zupki robie bardziej w maluśkich kawałeczkach i miesko i warzywka, ale reszta to sie boje
jeśli chodzi o slinienie - u nas tez ślinienie na maxa ostatnio, ale tak momentami, przy pierwszych dwóch żebach nie było, a teraz od jakiegos miesiaca mały sie ślini, sa momenty że mu sie po prostu leje, i takie tez bańki super puszcza często
za wszystkie chorutkie dzieciaczki trzymam mocno kciuki, żeby szybko wróciły do formy
zdjęcia bardzo fajne kobietki pozamieszczałyście

my w sumie bardzo mało zrobiliśmy

tak nam szybko czas leciał, tyle do pogadania, do zjedzenia

, ze umknęło troszkę
Indigo fryzurka super

przyłączam sie i ja do dziewczyn, że bardzo urokliwa kobietka jesteś!!a i podziwiam za aktywność fizyczną!!!!z tym bólem to chyba musisz sie wybrac do specjalisty!!!