Dobry wieczór wszystkim!!!
pierwsze święta wielkanocne z naszymi dziciaczkami "na zewnątrz" za nami
u nas również było bardzoo rodzinnie i milutko
szkoda jedynie że tak szybko wszyscy sie rozjechali, także i my wczoraj musilismy wracać do siebie, no ale tak to juz jest
Alek szalał na zmianę z dziadkami, cioteńką i wujaszkiem
a wasze dziciaczki widzę postąpy i postępy zaliczają!!!!
dla dzielnych maluszków na nocniczkach
pojętne dzieciaki
wielkie brawa także dla kolejnych ząbków
podziwiam pannicę z 8 zabkami
u nas 3 zabek nie może wyjść, stękamy stękamy od lutego a tutaj nic jak na razie
brawa też dla mam za super diete dla swoich dzieciaczków
takie różności już jadają Wasze dzieci!!!!
Madziorka - jesteś niesamowita
Twój szkrab już tyle zajada
no wielkie brawa i gratulacje
Frydza dla Was również
zresztą wszystkie Wy czerwcówki jesteście niezłe w kuchni waszych dzieci!!!!my to daleko w tyle
no fakt ta alergia przeszkadza, ale poza tym ja sie nie moge przełamać, żeby np dawać dziecku kawałek banana, czy kosteczke chlebka, boje sie ze sie bedzie dławić
cięzko mi sie przełamać
jak to było u Was?????
bo ja wszystko rozdrabniam na maksa
zupki robie bardziej w maluśkich kawałeczkach i miesko i warzywka, ale reszta to sie boje
jeśli chodzi o slinienie - u nas tez ślinienie na maxa ostatnio, ale tak momentami, przy pierwszych dwóch żebach nie było, a teraz od jakiegos miesiaca mały sie ślini, sa momenty że mu sie po prostu leje, i takie tez bańki super puszcza często
za wszystkie chorutkie dzieciaczki trzymam mocno kciuki, żeby szybko wróciły do formy
zdjęcia bardzo fajne kobietki pozamieszczałyście
my w sumie bardzo mało zrobiliśmy
tak nam szybko czas leciał, tyle do pogadania, do zjedzenia
, ze umknęło troszkę
Indigo fryzurka super
przyłączam sie i ja do dziewczyn, że bardzo urokliwa kobietka jesteś!!a i podziwiam za aktywność fizyczną!!!!z tym bólem to chyba musisz sie wybrac do specjalisty!!!