betka, faktycznie

) antynorma to u nas prawie guru pieluszkowych rad

)
Ja oglądałam te seriale z zapartym tchem i mażyłam o wielkich miłościach jak w tych serialach, czekałam na swojego księcia z bajki. No i się doczekałam
Wczoraj rozwaliłam sobie palca..chciałam wyjąć coś z odpływu zlewu i zerwałam sobie skóre praktycznie do mięska, nawet tak strasznie nie bolało, ale nie mogłam zatamować krwawienia chyba z godzine, dzisiaj jak odkleiłam plaster i nie jest najgorzej, nawet się zaczyna goić, ale nadal boli.. buuu..
Nasz Bąbel już śpi, mam nadzieje, że tak jak tej nocy do 5.30 normalnie w szoku byłam, ze tak długo, chociaż o 3 się kręcił więc dostał smoka, bo wcześniej wypluł i jakoś usnął bez mleczka, później to troche pospał z nami ale jak długo nie wiem, bo usnełam kamiennym snem i P pozwolił mi spać do 10, nie pamiętam już kiedy tak długo spałam..
[ Dodano: 2009-02-10, 09:01 ]
ello!!
U nas nocka fajna, tzn Jaś budził się o 3 wciągnął butle i spał do 8 tylko ja jakoś ni mogłam usnąć, męczyłam się do 5 później przysnełam, bo o 6 Jaś się kręcił więc wstałam dałam mu smoka no i spał dalej, a ja jak zdjęta z krzyża, zmarzłam, zgniotłam sobie rękę, bo chyba całą noc spałam na jednej, wię c teraz jej prawie nie czuje..
Chłopaki spbie śpią razem w najlepsze, a ja chyba wstaje, bo co tu robić..
Po południu mamy szczepienie, mam nadzieje, że Jaś zdrowy i pójdzie jakoś w miare bezboleśnie, jak ostatnio no i ciekawa jestem ile mierzy i waży nach synuś.. ostatnio miał 5800 jakieś 2 tygodnie temu..