Jeju ale miłe powitanie , dziękuję
Asiula wiesz co nie mam pojęcia jak to sie stało że mała zaczęła nagle przesypiac noce , to po prostu cud

Od samego początku spała ze mną ,tzn jak budziła się w nocy to brałam ją do siebie, dawałam cycka i spałyśmy do rana. Dzięki temu byłam wyspana, nie wyobrażałam sobie jakbym funkcjonowała w dzień gdybym w nocy wstawała na każde karmienie i odnosiła mała spowrotem do łóżeczka. I nagle w połowie stycznia zaczęła dłużej w nocy sypiac tzn budziła sie tak koło 4.
22 stycznia wylądowałyśmy w szpitalu bo Lenka miała zapalenie płuc, leżałyśmy tydzień i własnie tam zaczęła całe nocki przesypiać, tzn czasami budziła się o północy bo wtedy dożylnie dostawała antybiotyk wiec ją nakarmiłam i odkładałam do łóżeczka i tak spałyśmy do rana

I tak jest do dziś

sama jestem w

bo starsze dziewczynki bardzo długo budziły się nocy na cycka , najstarsza to aż do 2 lat, takze taka miła odmiana mi się przydała
Lenka na początku bardzo ładnie przybierała, aż bałam się zeby pulpecik się z niej nie zrobił

W szpitalu spadła nieco z wagi, jak nas przyjmowali ważyła 5450 , potem spadła i wychodząc po tygodniu ważyła 5530. Po 2 tygodniach poszłyśmy na szczepienie , w ciągu tego czasu przybrała zaledwie 170 g, trochę się zaczęłam martwić ale stwierdziłam ze nie będę panikować bo najważniejsze że jest zdrowa i w końcu przybiera wagowo, mało ale jednak coś. Starsze dziewczynki są drobne , zwłaszcza najstarsza , takze Lenka pewnie też będzie taka filigranowa
a to moje Lenka

a tu wszystkie 3
[ Dodano: 2009-02-21, 22:39 ]
A tak z ciekawosci ile tutaj jest listopadowych mamusiek ??
I czy jest jakaś lista maluchów (wiedziałabym kiedy kto sie urodził) ?