nie szczepiłam i nie wiedziałam, ze jest darmowe. Mialam zaszczepic w tym roku pierwsza dawke w okol. wakacji bo teraz 2 dawki a w wakacje mialabym kase. czy poza wada jest jakis warunek zeby miec darmowe to szczepienie?Justyna nie wiem czy szczepiłaś Lenke, ale dla dzieci z wrodzonymi wadami serca i niewydolnością ukł. krążenia do 2 roku to jest szczepienie obowiązkowe, a co za tym idzie darmowe.
orientacje w terenie mam niezla ale jak wiem mniej wiecej gdzie jestem, a tej trasy to ja nawet z mapy nie znalamJaniolku to widze ze masz taka sama orientacie w komunikacii miejskiej jak ja... ja nawet nie wiem jak jezdza linie...
wiesz zalezy czy wpisza dwoje, jak wpisza to poskladane. Najwyzej od pazdziernika sprobuje zaczac od nowa, wtedy na luzie zrobie dwa lata w ciagu roku bo wiekszosc ocen przepisze. No nic zobaczymy co bedzie.A niezdane 3 egz to nie tragedia jeszcze, bo chyba też masz roliczenie roczne??
nie no i tak musze cokolwiek skonczyc bo teraz to nic wiecej jak spozywczakTy bedziesz chciała iśc do pracy i wtedy sobie pomyślisz a może powinnam była zawalczyć i skończyć studia...dyplom na bank przyda się!!!
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość