No hejka
Oooj Gozdzikowa,mozemy sobie podać rekę z dzisiejszą nocką,tez miałam do d...
nie wiem ale chyba napewno wyrzyna mu się w koncu ta prawa górna jedynka!Ale jak zasnął o 20,tak po 2h obudził się z płaczem,póxniej znów po 2h i w tedy zaaplikowałam mu mniejsza dawkę panadolu i obudził sie normalnie juz na mleczko o 5
Cusik go gniotło
A teraz zrobił takiego kupacza na nocnik ze szok
A u nas dziś tez ładna pogoda,słonko świeci,więc zaraz po śniadanku porobie co mam i wychodzimy na spacerek,bo później mam kupe rzeczy do zrobienia na jutrzejszą imprezkę
Gozdzik--ja jeszcze nie wiem o tej szczepionce,tylko słyszałam,że lekarze namawiaja do nich...Ale póki ci Julka nie choruje,to wydaje mi się że niepotrzeba.Ale dziołcha zniej ładna,waga konkretnai wzrost też-super
Asiula-witaj kochana
sensibel, o 7 to nic,Michaś ostatnimi czasy budzi mnie o 6,zreszta ja i tak wstaje o tej porze,bo Maksa do przedszkoola szykuje
A co do zdjęcia to ja zmniejszam na fotosiku do 800pikseli i jest oki,więc niewiem o co ikomu chodzi przecież masz takie samo!!!!A tak własnie myslę czy nieskorzystać z przepisu i niezrobić go na jutro na roczek???
A co się dzieje z AGą juz nie pisze tak często
To wychodzi na to ,że jutro byśmy pozegnały ten watek i wskoczsymy na roczniaki?Chciaółabym wam podziękować,ze zaczekałyście za mną
jesteście kochane