Zwłaszcza mięso i ziemniaki - robią się takie "gumowe" jakieś
Fakt, mam opcje gotowania ziemniaków w mikrofali ale jeszcze nie gotowałam więc nie wiem jakie są, natomiast odgrzewane są ok. Jeśli chodzi o mięsko to też nie gotowałam tylko grillowałam i całkiem fajnie było.
ja wypowiedziałam tylko swoje zdanie więc nie wiem po co od razu chcesz udowodnić że jest złe???
Lilo, lilo ja nic Ci nie udowadniam więc nie musisz się od razu czuć urażona
tylko zwracam uwagę na kwestię szkodliwości wszystkiego co nas otacza, nie tylko mikrofali. Przecież gdyby człowiek miał się bać wszystkiego i nic nie kupować. Wiesz, za kilka lat to się może okazać, że garnki w których teraz gotujemy są rakotwórcze tak jak azbest, który kiedyś był na chodzie a teraz wszyscy go usuwają.. tak, że myślę, że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem i zdrowym rozsądkiem.
Więc ja tam nie popadam w skrajność i mi osobiście dla mnie i dla Tomka szybciej i łatwiej jest upichcić coś w mikrofali prostego niż grzać piec elektryczny na dwa udka
Wiadomo, że jak gotuję zupę to nie w mikrofali chociaż tez mogę bo model
Amica AMM 20EH80GI to umożliwia- tylko tradycyjnie, ale lubię w niej warzywka upiec czy rybkę pyszną przyrządzić.