no ciekawe, moze robi to specjalnie, jak widac ze sprawia mu to frajdeaaaa z kłopotków małych to mój sredniak się cofnął w rozwoju i sika w majtki![]()

My w srode na szczepienie, oj bardzo sie boje, bo ostatnio mały tak płakał cały dzien ze szok

no ciekawe, moze robi to specjalnie, jak widac ze sprawia mu to frajdeaaaa z kłopotków małych to mój sredniak się cofnął w rozwoju i sika w majtki![]()
jeju tylko nie psychologiczny przypadek, to poporostu zazdrosne dzieciatkoantynorma, dokladnie dlatego sika w majtki. Widzi, ile czasu poswiecasz malutkiej i on tez tak chce. Zebys go przewijala i niuniala i calowala jak malutką. Dlatego siusia. Typowy psychologiczny przypadek.
kilka dni potrafi jednak przestawic małemu tryb zycia.Po za tym Jasiek po tych wojażach oduczył się chyba zasypiania w łóżeczku, bo marudził strasznie, a w końcu zanął u nas w łóżku, musze go spowrotem do porządku przywrócić
no tak, ale nie moge tak łątwo o tym zapomniec. A nie rozmawiamy o kołderkach bo to była tylko moja wypowiedz, ktora była komentarzem do tego co pisano na innym profiluI juz dajcie spokój tej tragedii, nie ma co się straszyc i popadac w paranoję. T
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość