betka, ćwiczenia całkiem fajnie, podobno jakieś efekty już widać, chociaż ja niespecjalnie zauważyłam, ale do chodzenia zakłada się takie specjalne koszulki i jak zaczynałam to mieściłam się w XL a teraz to spokojnie L zakładam, więc niby coś tam widać.. ale wiesz ja to chciałabymschudnąć jeszcze ho ho i troche(niekoniecznie do ślubu) może to potrwać dłużej, byleby się utrzymało

) Ale po za tym to jest bardzo fajnie, zaczynam mieć kondycje i chce mi się.. W domu mimo całej moblizacji to wiem, że bym soasowała po jakimś czasie, a tak, to mam świadomość, że musze się uszykować, pojechać, poćwiczyć..

)
Dzisiaj jedziemy z P kupić garnitur na ślub i całe wyposażenie dla niego, dla Bąbla mam już upatrzony taki jak Asia wczoraj pokazywała, normalnie cudeńko!! A popołudniu jedziemy z dziadkami na zakupy weselne, na dwa autka bo jeden bagażnik może niezmieścić wszystkiego..
Kilka dni temu zdałam sobie sprawe, że to już tak na prawde kilka dni zostało i zleci jak z bicza strzelił.. Musimy jeszcze do fotografa zajść i się umówić na jakąś maleńką sesje zdjęciową

)